Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Magálová tajila vážne zdravotné problémy: Urgentný zákrok a liečba kmeňovými bunkami!

Kamila Magálová Zobraziť galériu (5)
Kamila Magálová (Zdroj: Jan Zemiar)

MALACKY - Kamila Magálová (69) patrí medzi najväčšie česko-slovenské herecké hviezdy. Od mnohých profesionálov a priaznivcov sa jej, a niet sa čo čudovať, dostáva prívlastok "legenda". Aj napriek tomu, že umelkyňa o pár mesiacov oslávi okrúhlu sedemdesiatku, energia, temperament a chuť do práce jej rozhodne nechýbajú. A možno aj vďaka tomu sa jej dlhý čas darilo zatajovať nepríjemné zdravotné problémy...

Kamila začala mať už pred niekoľkými rokmi problém s kolenom, keď na ňu rovno počas predstavenia spadol jej hrecký kolega. Herečka si poškodila meniskus a musela pod nôž. O pár rokov na to sa jej zranenie opäť pripomenulo. Na javisku zahrala plánované potknutie sa a pád s takou vervou, že si nechtiac znova ublížila a nasledovala séria ďalších zákrokov.

Galéria: Kamila Magálová
Problémy s kolenom ale pretrvávali aj po nich. Špičková herečka však na sebe doteraz nedala nič znať a na doskách i na obrazovke pracovala s takým obrovským nasadením, že nikomu ani nenapadlo, že by mohla mať akékoľvek zdravotné problémy. Opak bol však pravdou a Magálová musela celú vec začať riešiť. V tajnosti absolvovala špeciálnu procedúru, aby s bolesťami konečne skoncovala. 

„Nie je nič horšie ako pretrvávajúca bolesť. Nemohla som už ďalej takto fungovať, a preto som sa rozhodla vyhľadať lekársku pomoc. Od svojej známej som sa dozvedela o liečbe kmeňovými bunkami, ktorú vykonávajú v malackej nemocnici,“ vyjadrila sa pre web liecbabunkami.sk, pre ktorý opísala zárok, ktorý nedávno absolvovala. 

Kamila Magálová v tichosti bojovala s vážnymi problémami. Nepomohlo jej ani niekoľko operácií.
Zobraziť galériu (5)
Kamila Magálová v tichosti bojovala s vážnymi problémami. Nepomohlo jej ani niekoľko operácií.

V deň zákroku som dvakrát absolvovala odber krvi a vyšetrenie EKG. Nasledovalo umŕtvenie brucha z dôvodu odobratia tukového tkaniva. Necítila som žiadnu bolesť, iba istý tlak. Liečebný zákrok prebiehal úplne hladko. Prvý deň po zákroku bolo moje koleno bolestivé, ale každým dňom sa to postupne zlepšovalo. Musím priznať, že mi liečba pomohla," uviedla pre spomínaný web Kamila, ktorej sa konečne uľavilo. Snáď sa jej teda podarilo bolesti a problémov zbaviť už nadobro. 

Viac o téme: Kamila Magálová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu