Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Madonna šokuje FOTKOU! Úplne odhalené prsia, nohy doširoka!
Zdielať na

Madonna šokuje FOTKOU! Úplne odhalené prsia, nohy doširoka!

Archívna reportáž

Raz provokatérka, navždy provokatérka, povedala si Madonna a nedbá, že je už v seniorskom veku. Nemožno jej uprieť, že stále vyzerá výborne, hoci to už zrejme nie je tak celkom len dobrými krémikmi a genetikou.

Americká popová ikona má 61 rokov, no rozhodne sa nechystá do dôchodku. Rovnako, ako sa nechystá zmeniť svoju náturu. Treba dodať, že na potešenie fanúšikov.

Aktuálne ich skutočne potešila, možno až dokonca vyrazila dych. Na Instagram totiž pridala fotku, ktorá je všetko, len nie cudná. Prečo by ale niekto v prípade tejto speváčky cudnosť vôbec očakával.

Aj Madonna musela na čas prerušiť koncertovanie:

​ Madonna nechala fanúšikov nahliadnuť do súkromia fotkou, ktorá ma symbolizovať, čo má práve v šatníku. Fotka už má síce s istotou viac ako desať rokov, no nohavičky a podprsenka majú zrejme naznačiť, že nič iné v čase karantény speváčka ani nepotrebuje. Akurát, že podprsenka je absolútne priesvitná a nohy má tiež trošku príliš široko od seba.

Pochopiteľne, príspevok vzbudil obrovský rozruch a čo hodina, to stotisíc lajkov. Našlo sa ale mnoho takých, ktorí Madonnu za odhaľujúcu fotku kritizovali. Po čase preto pridala komentár pre pohoršených fanúšikov. "Pre tých z vás, ktorých táto fotke nejako pobúrila, mám odkaz, že som úspešne promovala na Univerzite Je Mi To Jedno. Ďakujem, že ste prišli na promócie," napísala v angličtine v ešte vulgárnejšej verzii.

Do diskusie sa zapojila aj ďalšia popová hviezda, tehotná Katy Perry. "Božemôj, ja som sa na tú školu práve prihlásila," napísala využijúc Madonnin vtip. Okamžite jej tiež pribudli tisíce lajkov. Evidentne profil ikony popu sledujú najmä ľudia, ktorí s nahotou problém nemajú, skôr prekvapuje, že sa nájdu aj takí, ktorým to v prípade odjakživa provokatívnej Madonny prekáža.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie