Skalpel sa mojej tváre nikdy nedotkol, bráni sa nahnevaná Hailey Bieber

Obdiv, ale aj klebety a závisť či neprajnícke komenty - s tým všetkým musí rátať súčasná celebrita. Modelka Hailey Bieber sa však rozhodla neprajníkom poslať odkaz.

24.05.2020 00:00
debata
Manželia Justin Bieber a Hailey Baldwin... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Manželia Justin Bieber a Hailey Baldwin vyzerali ako hrdličky. Manželia Justin Bieber a Hailey Baldwin vyzerali ako hrdličky.

Manželka kanadského speváka Justina Biebera sa nedávno rozohnila na svojom Instagrame nad zábermi, ktoré porovnávajú jej mladšie ja a súčasnú podobu. A narážajú, samozrejme, na to, ako sa blondínka zmenila a čo všetko za tým muselo byť.

Podľa 23-ročnej dcéry herca Stephena Baldwina však ide o výrazne upravené fotografie, ktoré nemajú veľa spoločného so skutočnosťou. „Prestaňte používať tie obrázky, ktoré sú pravené vizážistami. Tento záber vpravo neukazuje, ako v skutočnosti vyzerám,“ napísala Bieber k dvojici fotografií, ktoré zverejnila na vlastnom Instagrame.

„Nikdy som sa nedotkla vlastnej tváre,“ vyhlásila ohľadom dohadov okolo plastických operácií. „Ak chcete porovnávať moje trinásťročné a moje dvadsaťtriročné ja, aspoň pri tom použite fotku, ktorá nebola tak šialene zeditovaná,“ doplnila ešte Bieber.

Nedávno sa modelka tiež otvorene rozhovorila o svojich problémoch s akné. Tie ju spájajú aj s manželom Justinom Bieberom. Obe hviezdy, napriek tomu, že už prekročili prah dospelosti, stále bojujú s mastnou a problematickou pokožkou. Tú však na záberoch v magazínoch často nevídať, keďže je vyretušovaná v postprodukcii po fotení.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

She snapped!!! #haileybieber

Príspevok, ktorý zdieľa Hailey Baldwin Bieber (@newsbaldwin),

debata chyba
Viac na túto tému: #plastické operácie #skalpel #Hailey Bieber

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...