Ukážková mamička? Irina Shayk trávi dni s dcérkou, imidž nepodceňuje!

Príležitosť plnohodnotne sa sústrediť na rodinu - to boli posledné týždne pre ruskú rodáčku a modelku Irinu Shaykovú. Dni trávi najmä s dcérkou Leou.

23.05.2020 11:00
debata
Modelka Irina Shayk so svojou dcérkou Leou na... Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Modelka Irina Shayk so svojou dcérkou Leou na prechádzke uličkami New Yorku. Modelka Irina Shayk so svojou dcérkou Leou na prechádzke uličkami New Yorku.

Spokojnú mamičku a natešenú dcérku zachytili objektívy paparazzov aj pred pár dňami v uliciach New Yorku. Tentoraz sa už 33-ročná modelka pohybovala mestom bez ochranného rúška na tvári a dcérka pobehovala pred mamou tlačiacou kočík.

Dievčatko sa narodilo počas vzťahu Shaykovej s hollywoodskym hercom a režisérom Bradleym Cooperom, ale po ich rozchode trávi gro času so slávnou mamou. Ako však naznačujú zdroje z okolia bývalého páru, vzťahy rodičov sú priateľské a obaja myslia na blaho ich spoločného potomka.

Irina Shayk na archívnom zábere odchádza z... Foto: JAMESY/GOTCHA IMAGES / Gotcha Images / Profimedia
499482567 Irina Shayk na archívnom zábere odchádza z párty vydavateľstva Warner Music a značky vodky CIROC, ktorá sa konala v Londýne.

Shaykovú, ktorá má momentálne dlhšiu pauzu od modelingových povinností, zachytili pred časom aj v spoločnosti známeho galeristu Vita Schnabela. Okamžite sa tak vyrojili špekulácie o tom, že dvojica tvorí spolu nový pár.

Tie majú byť však podľa priateľov ruskej krásky výmyslom. Irina a Vita sa údajne poznajú už dlhé roky a dokonca kedysi absolvovala spolu „dvojité rande“. „V časoch, keď bola ešte Irina s Bradleym a Vito chodil s Heidi Klumovou, chodievali spolu von. Párkrát boli všetci štyria na večeri alebo si zašli do klubu,“ komentoval nemenovaný zdroj pre portál E!News.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #dcéra #irina Shayk #paparazzi

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...