Fešáci z Gossip Girl sa veru neflákajú! Svaly ako z ocele, takto makajú...

Pred pár rokmi sa stali idolmi mnohých diváčok, ale aj divákov, keď sa objavili v populárnom seriáli Gossip Girl. Ani ako zrelí tridsiatnici však nehádžu flinty do žita.

22.05.2020 15:00
debata
Herec Chace Crawford počas pandémie zjavne... Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Herec Chace Crawford počas pandémie zjavne zamakal na bicepsoch. Herec Chace Crawford počas pandémie zjavne zamakal na bicepsoch.

Reč je o hercoch Chaceovi Crawfordovi (34) a jeho kolegovi Edovi Westwickovi (32), ktorí sa počas posledných týždňov mohli sústrediť v karanténe najmä na športové aktivity a dostatok relaxu. Samozrejme, ich profily na sociálnych sieťach sa stali priestorom na zdieľanie výsledkov toho prvého uvedeného.

Westwick sa pochválil na Instagrame záberom zo šatníka, na ktorom pózuje len vo farebných šortkách. „Tak kto už si dnes zacvičil,“ napísal herec aj s narážkou na svoje prúžkované šortky na cvičenie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Me in my funky shorts who got their workout in today?!

Príspevok, ktorý zdieľa Ed Westwick (@edwestwick),

Jeho o dva roky starší kolega Chace Crawford patril vždy medzi najväčších fešákov v rámci Gossip Girl. A tiež medzi tých, ktorí boli v najlepšej športovej kondícii. Ani to sa nezmenilo. Crawford len nedávno pútal pozornosť zábermi v tesnom obleku, ktoré mu zvýraznili svaly, ale rovnako jeho bicepsy zaujali aj paparazzov v LA.

Profesionálne sa však asi najviac darí tretiemu z hlavných mužských protagonistov Gossip Girl – hercovi Pennovi Badgleymu. Ten naposledy zaujal rolou v seriáli – psychologickom trileri You – z produkcie Netflixu. Projekt sa dočkal už druhej sezóny a podľa mnohých divákov v ňom Badgley predvádza skvelé herecké umenie. Jeho postava je však zároveň mimoriadne psychopatický charakter, čo si vyslúžilo množstvo komentárov na sociálnych sieťach.

zväčšiť Herec Penn Badgley na zábere zo seriálu You. Foto: SITA/AP
Herec Penn Badgley na zábere zo seriálu You. Herec Penn Badgley na zábere zo seriálu You.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gossip Girl #forma #svaly #Chace Crawford #Ed Westwick

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...