ŠOK! Belohorcová s mužom urobili zásadné rozhodnutie: Biznis padol, odchod z USA!

Zdieľať
Zuzana Belohorcová
Foto: Instagram Zuzana Belohorcová

Kríza ich zasiahla viac, ako zrejme čakali. Slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová a jej manžel Vlasta Hájek žijú už 10 rokov v slnečnom Miami, kde mali nielen svoj domov, ale aj úspešný biznis v oblasti ubytovania. Ich Scuderiaboys rezidenciu vyhľadávali všetci Slováci aj Češi, ktorí do tohto mesta zavítali. Teraz je pre koronakrízu všetko inak. 

Tento týždeň poskytla Belohorcová priamo z Miami live rozhovor pre český denník Blesk, v ktorom nečakane poodhalila ich plány, ktoré práve pandémia okolo koronavírusu zásadne zmenila. Po dlhých 10 rokoch to totiž vyzerá tak, že sa rodinka zbalí a poberie sa na iné miesto. A nebude to v rámci USA, práve naopak. Zamieria do Európy. „Biznis v oblasti hoteliérstva, či gastronómie a ubytovania tu totálne padol na dno. Niektoré bary a reštaurácie dokonca neplánujú už ani otvoriť. Rovnako to zasiahlo aj nás, kedy neočakávame, že inak aprtmány v Scuderiaboys residence, ktoré sme mali obsadené do konca roka, by si niekto rezervoval. A nechcem čakať tri roky na to, kedy sa opäť ekonomika pozviecha,“ povedal pre NAJKY Vlasta Hájek.

Pravdou je, že ich ubytovacie kapacity nielenže boli obľúbené pre na Miami pomerne výhodné ceny, ale aj pre ich polohu, kedy sa nachádzali iba niekoľko desiatok metrov od najznámejšej pláže South beach. Otázkou je, kedy sa Amerika dostane do normálu, kde denne pribúdajú tisícky nových nakazených a mŕtvych. Aj preto prišlo v rodine Belohorcovej a Hájeka k zásadnému rozhodnutiu. „Môj hlavný biznis riešim aj tak online, preto sa mi veľmi neoplatí ostávať v Amerike, kde platím obrovské dane. Radšej sa presunieme napríklad do Španielska, v takej Marbelle je podobné počasie ako na Miami, ale sú tam podstatne nižšie náklady na život. Mám tam navyše veľa kamarátov, ktorí tam žijú už nejaký čas,“ pokračoval Hájek.

Zdá sa teda, že sú pevne rozhodnutí odísť zo slnečného Miami, no návrat nevylučujú, keď sa situácia ukľudní. To, kedy to reálne bude nevedia ani oni. Pravdou je, že Hájek obchoduje najmä na burze a to môže robiť v podstate kdekoľvek na svete. Navyše sú na Floride a celkovo v Amerike problémy aj so školami. Ako dodal, kvalita stredných škôl tiež nie je bohviečo, rovnako tak veľmi zavážilo aj zdravotníctvo, ktoré podľa prominentného páriku nie je absolútne na vysokej úrovni a samotná Belohorcová sa kedysi vyjadrila, že by sa v rámci Miami nerada niekedy dostala do situácie, že by musela skončiť na nemocničnom lôžku. Uvidíme teda, kedy si rodina pobalí kufre a poberie sa bližšie k rodnej Slovenskej a Českej republike.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom