V podprsenke a pančuchách! Pri tejto foto Heidi Klum neviete, kam skôr pozrieť

Len pár dní dozadu mohli fanúšikovia opäť nahliadnuť do vášnivého súkromia televíznej celebrity a niekdajšej modelky Heidi Klumovej. A už je tu ďalší nový post. Neviete skôr, kam sa pozerať!

21.05.2020 00:00
debata (1)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dahhling we found a way ! Social distancing highlights. Love you @hairbylorenzomartin ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum),

Štyridsaťšesťročná matka štyroch detí zverejnila záber z fotenia, na ktorom sa opäť predvádza v pomerne zvodnej podobe. Oblečenú má na sebe len čiernu podprsenku, nohavičky a sieťované pančuchy. Všetko dopĺňajú lodičky na vysokom podpätku.

Pohľad na sexy mamičku, ktorej formu môžu pokojne závidieť aj o polovicu mladšie ročníky, však nie je to jediné, čo na zábere záujme. „Zlatko, našli sme spôsob. Výnimočné momenty sociálneho odstupu,“ znie humorný popis k fotografii, na ktorej hair-štylista upravuje Klumovej účes. Ale ako… Na tvári má ochranné rúško a pred sebou roztvorený dáždnik s dvoma otvormi na ruky, ktorými upravuje modelkine vlasy.

Klum sa aj napriek karanténe nevzdáva práce a snaží sa dobehnúť zameškané. Pre pandémiu sa totiž muselo na čas pozastaviť niekoľko projektov, na ktorých pracovala. Napríklad pred pár dňami absolvovala skúšku k finále šou Nemecko hľadá topmodelku.

Pred časom však priznala, že takéto „zastavenie sa“ neľutuje. Mala vraj aspoň čas na svoju rodinu, deti a aj manžela Toma Kaulitza, ktorému povedala áno minulý rok. O tom, že ich láska stále nevychladla, svedčali už spomenuté zábery z víkendu, ktoré sa tiež objavili na sociálnej sieti Instagram.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

IT’S THE WEEKEND ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum),

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Heidi Klum #sexy #odstup

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...