blog

Z nových knižiek sa môžete radovať už do 3 hodín

utorok 28. apríla 2020 16:06
Ut 28.04. 2020 16:06

Ako zanietení knihomoli si veľmi dobre uvedomujeme, že túžba držať v rukách čo najskôr vybranú knihu je často silnejšia než všetko ostatné. Preto spúšťame novú službu, vďaka ktorej si môžete zarezervovať knižku v našom kníhkupectve a v rámci Bratislavy vám ju kuriér doručí ešte v ten istý deň.

Ak bývate v Bratislave, ale z akéhokoľvek dôvodu sa momentálne nemôžete vybrať po vytúženú knižku do nášho kníhkupectva na Obchodnej ulici, stále máte možnosť dostať sa k nej rýchlo a ľahko. Tento týždeň sme totiž pre knihomoľov z Bratislavy spustili novú službu. Knižku si môžete jednoducho objednať cez rezerváciu na našej stránke a nechať si ju doručiť priamo domov. A to všetko do 3 hodín 🙂

Ako funguje služba Doručenie do 3 hodín?

Ak ste sa zahľadeli do niektorej z tisícok kníh, ktoré sa nachádzajú v našom kníhkupectve na Obchodnej ulici, ale nemáte možnosť zájsť si po ňu osobne, na našej stránke môžete zvoliť možnosť V kníhkupectve a z ponuky vybrať položku Bratislava (Obchodná) + doručenie do 3 hodín. Voľbu potvrďte kliknutím na červené tlačidlo Rezervovať alebo doručiť domov.

V pravom menu vyberte možnosť V kníhkupectve a Bratislava (Obchodná) + doručenie do 3 hodín


V ďalšom kroku zaškrtnite políčko Doručenie domov ešte dnes, vyplňte svoje kontaktné údaje a objednávku odošlite kliknutím na červené tlačidlo.

Vyplňte údaje a potvrďte voľbu


V momente odoslania vašej rezervácie začnú naši škriatkovia pracovať na jej vybavení. V prípade, že sa im knižku podarí nájsť, obdržíte od nás potvrdenie objednávky. V prípade tejto služby je možná iba platba kartou pri prevzatí objednávky.

Všetky objednávky uskutočnené v pracovných dňoch sa snažíme expedovať najneskôr do 3 hodín. V prípade, že si knižku objednáte do 17:30, na jej doručenie sa budete môcť tešiť ešte v ten deň. Ak objednávku zrealizujete po 17:30 alebo počas víkendu, doručíme vám ju v nasledujúci pracovný deň.

Služba Doručenie domov je spoplatnená sumou 2,99€. K objednávke dostanete aj plátennú tašku zadarmo.

Veríme, že sa aj týmto spôsobom ľahšie dostanete k svojim vysnívaným knižkám a prežijete vďaka nim mnoho krásnych čitateľských momentov! 🙂