Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
VIDEO. Zlatan, kung-fu postrach Bastie! Ďalší famózny výčin Ibru!
Zdielať na

VIDEO. Zlatan, kung-fu postrach Bastie! Ďalší famózny výčin Ibru!

BASTIA / Futbalisti Bastie museli mať včera počas domáceho zápasu 28. kola francúzskej ligy proti parížskemu St. Germain veľmi nepríjemný pocit déjà vu... Nepostaral sa im oň nik iný, ako švédsky kapitán milionárov z Paríža Zlatan Ibrahimovič. Pre milovníkov futbalu totiž servíroval ďalšiu - iba jemu typickú - špecialitku!

Fyzicky fantasticky disponovaný Švéd je držiteľom čierneho pásu bojového umenia taekwondo a fakt, že ho ovláda, mu umožňuje stvárať na trávnikoch priam intergalaktické kúsky...

Pätičky a nožničky - na to ho vystane!

Minulý rok v októbri strelil doma v 10. kole tohto ročníka Lique 1 práve do siete Bastie taký gól, že žasol celý svet. Jeho akrobatická pätička sa stala okamžite hitom, pozrieť si ju môžete TU. No a včera k nemu Zlatan "naspieval" novú verziu... Tentoraz však v štýle kung-fu nezakončoval, ale zo stredového kruhu vysunul do úniku Argentínčana Ezequiela Lavezziho, ktorý jeho famóznu prihrávku premenil v 19. minúte na druhý gól hostí. Ten prvý dal už v 6. minúte hlavou práva Zlatan a líder napokon vyhral v Bastii bez problémov 3:0.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Futbal_Zlatan Ibrahimovič_meno na drese

isifa.com

Súvisiace články