Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2020, 14:16
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Festival Pohoda s najväčšou pravdepodobnosťou v roku 2020 nebude, potvrdil hlavný organizátor

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Stále síce organizátori pracujú so scenárom, že najväčší slovenský festival tento rok bude, Michal Kaščák už však potvrdil, že s najväčšou pravdepodobnosťou sa to nepodarí.

Festival Pohoda s najväčšou pravdepodobnosťou tento rok nebude, aj naďalej však organizátori pracujú so scenárom, že najväčší slovenský festival v roku 2020 nebudú musieť zrušiť. Potvrdil to samotný zakladateľ Michal Kaščák v rámci živej diskusie o dopade pandémie na hudobný sektor. Dovysvetlil, že pokračujú v organizácii v obmedzenom režime, všetkých partnerov a agentov však informovali o tom, v akom stave sa nachádza Slovensko.

Odporúčané
Prežili by Grape či Pohoda, keby museli zrušiť ročník kvôli koronavírusu? Opýtali sme sa organizátorov Prežili by Grape či Pohoda, keby museli zrušiť ročník kvôli koronavírusu? Opýtali sme sa organizátorov 10. marca 2020, 18:13

Zatiaľ si organizátori Pohody určili termín 15. apríl. kedy by sa mali definitívne rozhodnúť. Tento termín vidí Michal Kaščák ako kľúčový pre všetkých svojich kolegov z festivalovej scény v Európe. Postup sa snažia všetky veľké udalosti pod holým nebom koordinovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia