Denník N

Spúšťame Pestrý podcast

Prinášame vám prvý diel nášho nového Pestrého podcastu.

S Ondrejom Prostredníkom sme po voľbách prežívali veľké sklamanie. Jedným sme si však boli istí: Chceme ďalej pokračovať v našej spolupráci, ktorú sme počas kampane rozvinuli. Tak sa zrodila myšlienka vlastného podcastu. Dali sme mu meno Pestrý, lebo máme ambíciu a chuť približovať a sprostredkovávať pestrosť sveta a životných príbehov ľudí, ktorí žijú okolo nás. Krásu a hodnotu života totiž vidíme práve v rozmanitosti a v ochote rozdávať a prijímať to, čo každého z nás obohacuje. V tom vidíme aj dôležitý základ našej spoločnosti, aby bola bezpečným a prijímajúcim prostredím pre každého bez rozdielu.

Dnes vám prinášame úvodnú epizódu, v ktorej vám podrobnejšie priblížime, prečo sme sa rozhodli robiť tento podcast, aké témy prinášame a porozprávali sme sa aj o tom, ako naše životy ovplyvnila súčasná korona kríza. Úvodnú epizódu si môžete vypočut na SoundCloude alebo Spotify.

Prajeme vám príjemné počúvanie. Budeme radi, ak nám dáte vedieť vaše dojmy a postrehy. A potešíme sa keď nám pomôžete aj zdieľaním podcastu vo svojom okolí.

Teraz najčítanejšie

Lucia Plaváková

Som advokátka, ľudskoprávna aktivistka a matka. Som členkou predsedníctva Progresívneho Slovenska. V Progresívnom Slovensku som našla ľudí, s ktorými zdieľam víziu Slovenska, ktoré je modernou krajinou férovou ku všetkým a v ktorej má každý šancu na dôstojný život. Som zakladajúcou členkou OZ Dúhové rodiny. Pre LGBTI ľudí poskytujem bezplatné právne poradenstvo v inPoradni. V parlamentných voľbách 2020 som kandidovala pod č. 28 na kandidátke PS/Spolu.