Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

KORONAVÍRUS Herečka z obľúbenej telenovely Keď budeš moja je pozitívna: Skončila v nemocnici!

Herečka z telenovely Keď budeš moja je pozitívna na koronavírus. Zobraziť galériu (9)
Herečka z telenovely Keď budeš moja je pozitívna na koronavírus. (Zdroj: TV Azteca)

BUENOS AIRES – Ďalšia hviezda mexických príbehov pre všetky romanticky založené ženy je pozitívna na koronavírus. Herečke z telenovely Keď budeš moja Margarite Gralii (65) diagnostikovali COVID-19. Spoločne s manželom Arielom Biancom boli hospitalizovaní v nemocnici!

Po krásnej Dane Garcíi, ktorá stvárnila nezabudnuteľnú Normu v telenovele Skrytá vášeň, skončila pozitívna na COVID-19 ďalšia herečka z mexických seriálov. Margarite Gralii, ktorá hrala intrigánsku matku Fabiana Sanchez Sambrana Angelu, diagnostikovali koronavírus. Spoločne s manželom skončila v nemocnici. Obaja pritom patria do najohrozenejšej skupiny.

Predstaviteľka Angely z telenovely Keď budeš moja je pozitívna na koronavírus.
Zobraziť galériu (9)
Predstaviteľka Angely z telenovely Keď budeš moja je pozitívna na koronavírus.  (Zdroj: TV Azteca)

„Z momentu na moment sa váš život zatrasie a zmenia sa priority. Ariel a ja sme boli pozitívne testovaní na COVID-19, od pondelka (minulého týždňa, pozn. red.) sme hospitalizovaní v rukách najlepších lekárov a starajú sa o nás excelentné sestričky. Bojujeme za to, aby sme sa vyliečili. Robíme to krok za krokom, presvedčení o tom, že sa nám to podarí. Ďakujem z celého srdca všetkých, ktorí sa za nás modlia. Boh vás žehnaj a prosím, starajte sa o seba!“ napísala na sociálnu sieť Margarita.

Herečka s manželom sa mohli nakaziť v Argentíne. Z tej sa vrátili totiž tesne predtým, ako sa u nich objavili prvé príznaky. Ich stav sa však našťastie postupne zlepšuje aj napriek tomu, že patria do rizikovej skupiny 65+.

To, že je Margarita pozitívna na koronavírus, dala vedieť fanúšikom prostredníctvom Instagramu.
Zobraziť galériu (9)
To, že je Margarita pozitívna na koronavírus, dala vedieť fanúšikom prostredníctvom Instagramu.  (Zdroj: Instagram M.G.)

Viac o téme: Keď budeš mojaKoronavírusMargarita Gralia Pulido
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu