UFC - 07.04.2020 12:33

UFC vytvorí ostrov bitkárov

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Prezident najprestížnejšej MMA organizácie sveta Dana White v posledných dňoch neprestáva udivovať. Najnovšie ohlásil nový hlavný zápas galavečera UFC 249 a predstavil tiež všetky duely, ktoré by sa na turnaji mali konať. Podujatie je naplánované na sobotu 18. apríla a momentálne všetko nasvedčuje tomu, že sa naozaj uskutoční.

Novým hlavným zápasom je súboj o dočasný titul ľahkej váhy medzi Tonym Fergusonom a Justinom Gaethjem. Po tom, čo sa mimo hry ocitol aktuálny šampión tejto váhy Chabib Nurmagomedov, museli organizátori hľadať náhradu, ktorú však vo veľmi rýchlom čase zohnali. Okrem tohto duelu sa fanúšikovia môžu tešiť aj na ženský boj Jessicy Andrade s Rose Namajunas či stret ťažkotonážnikov Francisa Ngannoua s Jairzinhom Rozenstruikom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

THE WHOLE CARD ? See you on ESPN+ PPV. #UFC249

Príspevok, ktorý zdieľa ufc (@ufc),

Na turnaji UFC 249 sa pôvodne mal predstaviť aj Machmud Muradov, no uzbecko-český bojovník na novej štartovke nefiguruje. Vyzerá to teda tak, že sa jeho súboj odkladá na niektorý z ďalších galavečerov. Najprestížnejšia organizácia sveta bude údajne poriadať turnaje každý víkend, práve od 18. apríla. Dana White podľa dostupných informácií zohnal izolovaný ostrov v Spojených štátoch amerických, kde by sa tieto podujatia v najbližších týždňoch mali konať.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora