Úvodná strana  Včera      Archív správ      Nastavenia     
 Kontakt  Inzercia

 24hod.sk    Z domova

07. apríla 2020

Doklady na polícii si pred Veľkou nocou nevybavíte, zavreté budú aj klientske centrá



Klientske centrá, oddelenia dokladov a dopravné inšpektoráty Ministerstva vnútra SR budú v stredu a vo štvrtok, teda 8. a 9. apríla, zatvorené. Ako agentúru ...



Zdieľať
bb_klientc2 676x428 7.4.2020  - Klientske centrá, oddelenia dokladov a dopravné inšpektoráty Ministerstva vnútra SR budú v stredu a vo štvrtok, teda 8. a 9. apríla, zatvorené. Ako agentúru SITA informoval tlačový odbor rezortu, úradné hodiny sa v rámci celej SR rušia pre rozhodnutie vlády o rozšírení núdzového stavu. Zároveň je zakázaný vstup do priestorov týchto pracovísk.


Vláda v pondelok 6. apríla schválila návrh na rozšírenie opatrení núdzového stavu a následne o tom na tlačovej konferencii informoval predseda vlády SR Igor Matovič (OĽaNO).

Sloboda pohybu a pobytu sa obmedzí od 8. apríla 0:00 hod do 13. apríla 23:59 hod. Obmedzenie sa nevzťahuje na cestu do a zo zamestnania a cestu na výkon podnikateľskej činnosti.

Netýka sa tiež cesty za účelom obstarania nevyhnutných základných životných potrieb. Ide napríklad o nákup potravín, liekov a zdravotníckych prostriedkov, hygienického tovaru, kozmetiky a iného drogériového tovaru, krmív a ďalších potrieb pre zvieratá, zabezpečenie starostlivosti o deti, zabezpečenie starostlivosti o domáce zvieratá, doplnenie pohonných hmôt.


Zdroj: Webnoviny.sk - Doklady na polícii si pred Veľkou nocou nevybavíte, zavreté budú aj klientske centrá © SITA Všetky práva vyhradené.

   Tlač    Pošli



nasledujúci článok >>
Terno otvára nové predajne a tým zvyšuje komfort pri nakupovaní potravín
<< predchádzajúci článok
Originálne ochranné rúško pre každého!