Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kurnikovová a Iglesias ukázali svetu maličkú dcérku! Totálne na zjedenie!
Zdielať na

Kurnikovová a Iglesias ukázali svetu maličkú dcérku! Totálne na zjedenie!

Archívna reportáž

Enrique Iglesias (44) sa so svojou manželkou, tenistkou Annou Kournikovou (38), koncom januára tohto roku stali rodičmi svojho tretieho potomka. Prekvapivo vtedy zverejnili celkom intímne zábery bábätka a šťastnej mamičky priamo z pôrodnice.

Zverejnenie bolo prekvapivé z toho dôvodu, že dvojica si tehotenstvo nechávala v podstate až do pôrodu len pre seba a Anna sa na verejnosti takmer neukazovala. Narodenie malého človiečika bolo teda pre všetkých fanúšikov a médiá obrovským prekvapením.

Súkromie nedávno poodhalili opäť, a to videom a fotkou ich rozkošného prírastku. Na akékoľvek bližšie popisy však boli skúpi. No podľa informácií z portálu Hello! sa manželom narodilo dievčatko menom Mary, alebo v rodnej reči ruskej tenistky, Máša.

Pred dvomi rokmi navštívil spevák aj Bratislavu, v tom čase nosila Anna po srdcom dvojičky:

​Ich prvorodené dvojročné dvojičky vraj vnímajú nového súrodenca pozitívne. „Vlastne sú z nej úplne bez seba,“ povedal Enrique. „Je medzi nimi dvojročný rozdiel, takže som sa trochu obával. Sám som si kládol otázku, ako budú reagovať? A ešte k tomu máme doma dvoch psov, náš dom je chaotický. Keď sme ju po prvýkrát priniesli domov, netušil som ako všetci zareagujú,“ opísal prvé pocity na prahu domu s malou Mashou hrdý otecko Enrique.

Anna a malá Masha sú rozkošná dvojka:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?

Príspevok, ktorý zdieľa Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova),

Zdá sa, že s oteckom si Masha ešte užije kopec zábavy:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?

Príspevok, ktorý zdieľa Enrique Iglesias (@enriqueiglesias),

Anna vyzerá po pôrode skvelo, ale na to si už fanúšikovia zvykli. Tenistka totiž aj po pôrode dvojičiek v roku 2017 nezaháľala a do formy sa dostala expresne rýchlo. Materstvo tejto ruskej športovkyni naozaj pristane.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie