Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

Adam Ďurica prichádza s novinkou Vlci

Spevák Adam Ďurica, archívna snímka Foto: TASR/Martin Baumann

Rok 2019 ukončil Adam vypredaným turné akustických koncertov spoločne s vydaním Live albumu.

Bratislava 7. apríla (TASR) - Adam Ďurica prichádza s novinkou Vlci. Skladba plná energie s textom od Adriany Pusztovej otvára ďalšiu hudobnú kapitolu tohto úspešného interpreta. Novinku dopĺňa aj lyric video, ktoré vytvoril režisér Jakub Mahdal. TASR o tom informoval PR manažér Tomáš Karpel.

Rok 2019 ukončil Adam vypredaným turné akustických koncertov spoločne s vydaním Live albumu. V prvých mesiacoch roka 2020 oznámil termíny svojich dvoch veľkých koncertov a predstavil hostí. Katarína Knechtová a Lukáš Adamec sa v novembri predstavia v rámci Adam Ďurica Symphonic Big Band Orchestra v Košiciach a Bratislave.

V prvom rade chcem povedať, že sa strašne teším z novej hudby, ktorú teraz tvorím. Nechcem, aby to zle vyznelo, ale je to aj vďaka karanténe. Pri nových pesničkách som sa vždy snažil prísť s novým zvukom a produkciou, a ukázať tak svoj posun a vývoj. A práve preto sú Vlci mojím novým singlom, pretože je to energický silný song, v ktorom je vlastne všetko nové. A nebojím sa povedať, že je to začiatok mojej novej hudobnej etapy,“ charakterizuje skladbu Adam.