Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 31. marec 2020

Prirodzené zväčšenie pier originálnym produktom CandyLipzⓇ

Túžite po plných perách? Vedeli ste, že zväčšenie pier je možné aj bez invazívnych zákrokov a vpichov kyseliny hyalurónovej?

Prirodzené zväčšenie pier originálnym produktom CandyLipzⓇ

Túžite po plných perách? Vedeli ste, že zväčšenie pier je možné aj bez invazívnych zákrokov a vpichov kyseliny hyalurónovej? Zoznámte sa s produktom CandyLipz, ktorý získal prestížne ocenenie Good Design a Award of Excellenece. Jedná sa o prirodzenú metódu, ktorá by sa dala prirovnať k pravidelnému cvičeniu. Aplikácia CandyLipzgarantuje klinicky testovaný nárast a celkovú plnosť pier o 36 %.

CandyLipz je produkt špeciálne navrhnutý k dosiahnutiu bezbolestného, bezpečného a pri správnej aplikácii i trvalého zväčšenia pier. V dnešnej dobe sa veľa žien stretáva s problémom malých a úzkych pier a podstupujú bolestivé injekčné zákroky s neistým výsledkom. Injekčné zväčšenie pier je bolestivé a zväčšená veľkosť pier je nekorigovateľná, to znamená, že pokiaľ sa zväčšenie nepodarí, je potrebné nový tvar pier na nejakú dobu akceptovať. CandyLipzpredstavuje bezbolestnú alternatívu s rovnakým výsledkom, ale s dlhším procesom k trvalému zväčšeniu pier.

candy lipz zvacsenie pier doma

Ako produkt CandyLipz funguje

Každý  produkt CandyLipz má technický dizajn, ktorý stimuluje a prekrvuje jednotlivé body pier a jeho okolia k trvalému zväčšeniu pier. Zväčšovanie pier s produktmi CandyLipz je korigovateľné. Sama klientka si zvolí veľkosť zväčšenia pier na základe svojich požiadaviek. Môže ísť o ľahké zväčšenie - aplikácia 1 minúta, väčšie - aplikácia 1,5 minúty s prestávkou a veľké zväčšenie - aplikácia 1,5 - 2 minúty. 

Technický dizajn perovej pumpy (lippump) je navrhnutý tak, aby fungoval nielen na perách, ale tiež i v hornej oblasti pier. Všetky tieto oblasti sú nevyhnutné pre vytvorenie trvalého zväčšenia pier. Pokiaľ prekonáte ľahké prvotné modranie pier, časom sa prepracujete k trvalému objemu a zastavíte i starnutie pier.

candylipz 3

candylipz 6

Dlhodobý efekt

Pery majú zväčšený objem dve hodiny od aplikovania produktu. Pri pravidelnej a každodennej aplikácii, v trvaní 60 dní, v intervale dvoch minút získajú pery trvalé zväčšenie až o 36% oproti pôvodnej veľkosti. Produkt bol uvedený na trh po troch rokoch klinických testov a vývoja. Dnes je produkt na trhu už šiesty rok a má tisíce nadšených užívateliek.

Candylook

Dodajte svojim perám plný tvar s CandyLipz! Prečo? Pretože zdravé a plné pery sú sexy! Produkty CandyLipz boli v začiatkoch dostupné iba pre modelky, divadelných a filmových hercov, moderátorov alebo televíznych komikov. Teraz je dostupný aj pre širokú verejnosť v oveľa atraktívnejšom dizajne ako predtým.

candylipz banner 3

Bolí to?

Určite nie!  Jediné čo môže pripadať niektorým užívateľkám nepríjemné je ľahký sací ťah na perách, ktorý spôsobuje akumuláciu krvi a tým sa zväčšuje objem vašich pier. Pokiaľ cítite bolesť, okamžite prestaňte. Vytvorte si podtlak úmerný vašej požiadavke na zväčšenie pier. Je ho možné vykonávať opakovane v kratších časových intervaloch. Produkt nikdy neodtŕhajte od úst, vždy ho  stlačte a bezpečne odoberte od úst.

Produkty CandyLipz boli klinicky testované a sú zdravotne nezávadné. Spoločnosť ARSY LINE je výhradným zástupcom a dovozcom originálneho produktu CandyLipz pre Českú a Slovenskú republiku.

Ak sa chcete inšpirovať, ako správne používať produkt a aké výsledky môžete dosiahnuť už po prvej aplikácii, nech sa páči, inštruktážne video:

Viac informácií: www.candylipz.sk


3534

Súvisiace články