Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pallová ako žienka domáca: Odfotila sa, ako umýva okná... FOTO Z tej kombinácie luxusných handier odpadnete!

Alena Pallová Zobraziť galériu (4)
Alena Pallová (Zdroj: Peter Korček)

BRATISLAVA - Alena Pallová (39) sa netají tým, že pojem "žienka domáca" je pre ňu takmer cudzí. Väčšinu času totiž venuje svojej práci, podnikaniu a, samozrejme, starostlivosti o syna. Pri kope povinností tak musí využívať služby chyžnej, ktorá má jej domácnosť pod palcom. Počas domácej karantény jej však možnosť tejto výpomoci skončila, a tak sa musí obracať doma ona sama. Aha, ako to vyzerá!

Takto ste ju veru ešte nevideli. Alena sa najnovšie vrhla na umývanie okien a pri tejto príležitosti sa patrične vyfintila. No a keďže blondínka je známa svojou vášňou pre módu, nenechala nič na náhodu. Oranžové legíny skombinovala s károvanou košeľou, na hlavu založila luxusnú šatku, ktorú si pripla perlovou sponkou a všetko to napokon zaklincovala "pracovnými" gumákmi z dielne Louis Vuitton. 

Galéria: Alena Pallová predviedla schudnutú postavu
Pri tejto činnosti sa rovno nechala zvečniť a bez okolkov priznala, že v bežnej praxi sa takto obracať nezvykne. „Doteraz pre mňa netradičná robota. Doma sme už šiesty týždeň. Varím, pečiem, upratujem a učím sa so synom. Pre vás bežné, pre mňa výnimočný stav, pretože počas môjho bežného roka to robím naozaj minimálne,” vyjadrila sa otvorene celebritná lekárka. 

Alena Pallová sa doma takto vyparádila.
Zobraziť galériu (4)
Alena Pallová sa doma takto vyparádila.  (Zdroj: Instagram A.P.)

Rovno aj vysvetlila, ako to u nich funguje za bežných okolností. „Mám chyžnú, stravujem sa v práci či v reštauráciách, syna väčšinou učí babka alebo ho dám doučovať, občas navarím večeru,” napísala s tým, že svet sa však aktuálne zmenil, a teda sa musela zmeniť aj ona, čoho výsledkom je i nový režim. Domáce povinnosti jej však vôbec neprekážajú. 

„Vôbec mi úloha žienky domácej nevadí, zisťujem, že to má veľa pozitív. Učím sa nové recepty, chudnem pri aktivitách, cvičím a mám z toho veľmi dobrý pocit. A poviem vám, je to miliónkrát ľahšie ako pracovať v estetickom biznise. Pracovať 12 hodín denne, svedomito vykonávať zákroky, zodpovedať si za vykonanú prácu, riešiť riziká komplikácií,” uviedla Pallová, ktorej celý príspevok si môžete pozrieť nižšie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Doteraz pre mna netradicna sobota:)) Doma sme uz siesty tyzden. Varim, periem, upratujem a ucim sa so synom. Pre vas bezne, pre mna vynimocny stav, pretoze pocas mojho bezneho roka to robim naozaj minimalne. Mam chyznu, stravujem sa v praci ci v restauraciach, syna uci vacsinou babka, ci ho davam doucovat. Obcas navarim veceru... Ale terajsi svet sa zmenil a zmenil sa aj moj. Na jednej strane sa neskutocne tesim, pretoze mam cely celucicky den pre mojho syna a na druhej strane setrim, neplatim si domacich pomocnikov. Vobec mi uloha zienky domacej nevadi, zistujem ze to ma vela pozitiv, ucim sa nove recepty, chudnem pri aktivitach, cvicim a mam z toho velmi dobry pocit. A poviem vam, je to milionkrat lahsie, ako pracovat v estetickom biznise, pracovat 12 hodin denne, svedomito vykonavat zakroky, zodpovedat si za vykonanu pracu, niest rizika komplikacii, prisposobovat sa tlaku a poziadavkam klientov, udrzat sa v mori konkurencie a planovat, vymyslat a kreovat, teda pracovat hlavou nonstop, s pracou zaspavat a s ideami sa budit. Jedine, co ma v tejto karantene trapi je strach o ludi, o mojich najmilsich, o nase zdravie, o ekonomiku krajiny a zodpovednost za mojich 80 zamestnancov, ktorych mam vo vsetkych firmach...

Príspevok, ktorý zdieľa Dr. Pallova Alena💉 (@alenapallova),

Viac o téme: Alena Pallová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu