Magazín Lifestyle

TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa astrologičky Valiky: Na povrch sa mnohým tlačia city a flirty

Ako sa bude dariť jednotlivým znameniam zverokruhu v týždni od 30. marca - 5. apríla 2020?

Ilustračný obrázok k článku TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa astrologičky Valiky: Na povrch sa mnohým tlačia city a flirty
Zdroj: pixabay.com

Baran 21.3. – 20.4.

V priebehu tohoto týždňa sa v zamestnaní môžete venovať náročným projektom bez obáv z toho, že by ste ich nedokázali úspešne zvládnuť. Rovnako tak môžete riešiť aj dôležité pracovné rokovania alebo uzatvárať nové pracovné zmluvy. Rovnako tak aj v súkromí máte pred sebou pokojné dni, len počas piatku sa trochu kroťte v požívaní alkoholických nápojov ak sa ocitnete niekde v spoločnosti. Ich následky sa prejavia v nedeľu vašou podráždenosťou a nevrlosťou, ktorými by ste doslova „otrávili“ doma ovzdušie všetkým vašim blízkym.

Býk 21.4. – 20.5.

Tak tento týždeň bude pre vaše znamenie silne podfarbený a aj ovplyvnený vo všetkom, čo budete robiť, erotikou a citmi. Preto je pravdepodobné, že v zamestnaní nebudete hlavne od pondelka do stredy plne sústredený na vaše povinnosti tak, ako by ste mali. V citovej oblasti už dlhšiu dobu prežívate zmiešané pocity a v priebehu týchto dní sa to bude stupňovať. Očakávajte, že budete zmätený vašimi predstavami, očakávaniami a túžbami v tejto oblasti, ktoré vám nepridajú na celkovej pohode. Snažte sa preto hlavne vy, zadaní, vyhnúť sa niečomu, čím by ste si mohli ohroziť vaše trvalé vzťahy.

Blíženci 21.5. – 20.6.

V tieto dni máte výbornú príležitosť získať si podporu a priazeň vašich nadriadených, pretože máte pred sebou zaručené úspechy vo všetkých vašich pracovných aktivitách. Takže vy, čo túžite postúpiť na kariérnom rebríčku, využite ako najlepšie budete vedieť prizeň hviezd, ktorú máte na vašej strane. Aj v osobnom živote sa budete môcť tešiť z príjemných chvíľ v kruhu rodiny či priateľov. Môžete začať plánovať nejaké spoločné akcie, ktoré by ste počas nadchádzajúceho víkendu spoločne podnikli. Bude fajn, ak aj ich zapojíte do plánovania. O to lepšia bude zábava.

Rak 21.6. – 22.7.

Tento týždeň ste priam nabití energiou a elánom, ktoré sa budú veľmi pozitívne odrážať nielen na vašich pracovných výkonoch, ale aj výsledkoch. K tomu z vás bude vyžarovať silná charizma, ktorou si dokážete získať nových a aj vplyvných ľudí, ktorí vám navrhnú spoluprácu. V rodinných záležitostiach, ktoré sú pre vás tiež veľmi dôležité, bude pokoj a príjemná atmosféra, takže si všetky dni voľna budete s vašimi najbližšími v ich strede užívať radosť a vzájomnú spolupatričnosť. Víkend si spestrite napríklad tým, že pozvete priateľov alebo naopak navštívte ich.

Lev 23.7. – 22.8.

Aj v priebehu tohto týždňa máte pred sebou len úspech a výborné pracovné výsledky či už pri obchodných rokovaniach, alebo uzatváraní nových dohôd a zmlúv. Jediná vec, ktorá by vám to všetko mohla pokaziť, ste vy sami. Preto si nevšímajte nič a nezaoberajte sa niečim, čo by vás mohlo odťahovať od vašich plánov a cieľov. V osobnom živote skúste vyňať všetko, čo je nepodstatné a bezvýznamné, pretože vám to berie čas a energiu, ktoré môžete využiť na niečo užitočné, alebo pre seba. A ak máte rodinu, ostane vám viac priestoru na trávenie spoločných chvíľ.

Panna 23.8. – 22.9.

V tomto týždni sa vám bude dariť v pozitívnom slova zmysle pútať pozornosť vašich nadriadených svojimi veľmi dobrými pracovnými výkonmi a výsledkami, čo môže znamenať, že vy, čo túžite postúpiť v kariére, tento váš plán dostane veľmi reálnu podobu. Podporuje vás aj nebeská obloha. Taktiež v súkromí vás čaká pohoda, pokoj a príjemné chvíle strávené v spoločnosti vašej rodiny a partnerov, ale aj priateľov. Mali by ste začať plánovať nejaký spoločný program na víkend a nebolo by zlé, ak by sa do plánovania zapojili všetci. O to viac zábavy zažijete.

Váhy 23.9. – 23.10.

V priebehu týchto dní bude vaša myseľ zaťažená erotikou a citmi, čo bude mať za následok, že nebudete schopný plne sústrediť sa na pracovné záležitosti a to sa odzrkadlí aj na vašich výkonoch. Ste totiž už dlhšiu dobu v nepohode práve čo sa týka vášho vnímania oblasti citov. Ste zmätený, pretože túžite po láske a na druhej strane máte silné pokušenie skúšať zakázané ovocie v podobe flirtov, ktoré, ak by záležalo na vašom rozhodnutí, by ste chceli pretaviť aj do reálnej podoby. Dobre preto zvažujte čo urobíte, pretože by ste hlavne vy, čo máte vzťahy mohli o ne prísť, alebo si ich veľmi skomplikovať.

Škorpión 24.10. – 22.11.

V pondelok sa môžete na pracovisku cítiť trochu nesvoj a neistý, ale to bude iba dočasná záležitosť. Hlavne od stredy sa vám bude dariť všetko na čo siahnete, takže v závere týždňa budete spokojný nielen vy, ale aj vaši nadriadený. V súkromí budete mať tendencie nahovárať vašich partnerov na niečo neobyčajné v oblasti vášho spoločného intímneho života, preto buďte obozretný v tom, akým spôsobom im budete prezentovať vaše predstavy, pretože by ste sa ich nevhodným podaním toho, čo by ste chceli, mohli dotknúť na citlivom mieste.

Strelec 23.11. – 21.12.

V pracovných záležitostiach ste aj počas týchto dní veľmi úspešný a darí sa vám všetko, na čo siahnete meniť na zlato. Máte charizmu, ktorá vám pomáha získavať si všetkých okolo vás a aj v priebehu týchto dní pri vás pevne stojí šťastena, takže stále je tu pre vás šanca vylepšiť si aj prostredníctvom výhry v lotérii vaše finančné prostriedky. V citovej oblasti a v láske je pohoda a prevláda harmónia, takže máte na výber, ako budete tráviť nadchádzajúci víkend. Môžete si spoločne s partnermi naplánovať niečo zaujímavé alebo im dáte voľno, aby sa mohli venovať vlastným aktivitám a vy tak isto.

Kozorožec 22.12. – 20.1.

V zamestnaní si aj počas týchto dní budete udržiavať váš vysoký štandard. Ste metodický, vytrvalý a húževnatý, preto môžete očakávať ozaj dobré nielen výkony, ale aj náležité finančné ohodnotenie za vaše výsledky. V súkromí to bude veľmi podobné ako počas minulého týždňa. Nebudete mať dvakrát náladu na nejaké spoločenské udalosti alebo podujatia, no bolo by od vás pekné, ak by ste vašim blízkym nekazili ich snahy zapájať vás do nich. Prejavte aspoň vďaku, určite to aj oni ocenia.

Vodnár 21.1. – 18.2.

V zamestnaní sa vám bude dariť aj počas tohto týždňa, budete veľmi ochotný a ústretový voči vašim spolupracovníkom pomôcť im pri riešeniach ich pracovných, ale aj súkromných záležitostiach, čo ozaj ocenia. Taktiež vám bude pomáhať aj šťastena pri nadväzovaní nových kontaktov, ale aj v prípade, že skúsite niektorú z lotérií. V osobnom živote sa hlavne počas víkendu vyhýbajte priamej konfrontácii s vašimi blízkymi alebo priateľmi, pretože budete vznetlivý a prchký. Pokazili by ste ako im, tak aj vám dni voľna.

Ryby 19.2. – 20.3.

Na pracovisku sa v tomto týždni sústreďte iba na tie najnevyhnutnejšie pracovné záležitosti, pretože budete mať ozaj dosť vážne problémy sústrediť sa, čo by mohlo mať za následok, že by ste robili chyby, ktoré by ste museli veľmi pracne odstraňovať. Rovnako tak aj v súkromí neriešte nič vážne a dôležité, pretože aj v tejto oblasti vášho života nebudete schopný byť objektívny. Nechajte všetko radšej na vašich partnerov a vy si doprajte počas nadchádzajúceho víkendu veľa odpočinku. Relaxujte.

Horoskopy pre vás pripravila astrologička Valika Polčicová.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM