Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Brad a Jen opäť spolu! TAKTO získal späť svoju staronovú lásku Aniston!
Zdielať na

Brad a Jen opäť spolu! TAKTO získal späť svoju staronovú lásku Aniston!

Archívna reportáž

Stará láska nehrdzavie. V prípade Jennifer Aniston (51) a neverníka Brada Pitta (56) to zrejme naozaj platí. Keď sa v roku 2005 rozvádzali, jej sokyňa Angelina Jolie (46) už nosila pod srdcom prvorodenú dcéru Shiloh (13). Pre Jennifer to bol krutý rozchod plný bolesti a poníženia.

Zdá sa, že dnes sú staré rany zahojené a šepká sa dokonca o veľkolepom návrate tohto hollywoodskeho príbehu lásky. Avšak po všetkom, čo mal Brad voči svojej exmanželke Jennifer na rováši, bolo nutné si vstúpiť do svedomia a drahej Jen sa patrične ospravedlniť.

Keď sa v roku 2016 s  Angelinou Jolie rozvádzal, bol to škaredý proces plný podlých skutkov. Utrápený Brad vtedy hľadal oporu práve v Jennifer a podľa časopisu Mirror.co.uk sa jej mal za svoje minulé činy dojímavo a úprimne ospravedlniť.

Rozvod Brangeliny sa nezaobišiel bez škaredých obvinení a podrazov:

​Postupom času sa mali zblížiť natoľko, že dnes sa už o nich šepká ako o hotovom páre. „Brad je úplne iný človek ako bol časoch, keď boli s Jen manželia. Brad má dávku sebareflexie a veľmi tvrdo na sebe pracoval,“ tvrdí zdroj blízky hercovi. Pri rozhovore s Jennifer údajne prijal všetku zodpovednosť za chyby, ktoré urobil, a to malo úplne zmeniť ich novodobý vzťah a hodiť minulosť za hlavu.

​Avšak tento rozhovor sa vraj nezaobišiel bez potokov slz zo strany Jennifer Aniston. Debaty o minulosti rozjatrili staré rany a pripomenuli bolesť, ktorú seriálová Rachel vtedy prežívala. „Jen bola plná emócií. Všetky tie bolestivé pocity, ktoré roky držala v sebe zrazu vytryskli na povrch a ona sa zložila so slzami v očiach,“ dodal zdroj. Angelina Jolie berie údajne Bradov návrat k bývalej sokyni veľmi ťažko a podľa viacerých zdrojov rapídne schudla a bojuje so zdravotnými problémami.

Súvisiace články

Najčítanejšie