Osudy žien z hitu Hniezdo sa uzavreli! Ktorej bol najpohnutejší? Hlasujte!

Soňa Norisová, Katarína Šafaříková a Andrea Karnasová - čo povedali o svojich postavách v hite RTVS, v Hniezde?

07.04.2020 00:00
debata (3)

O diváka presvedčivo zabojovali aj hlavné ženské predstaviteľky seriálu – herečky Soňa Norisová, Katarína Šafaříková a Andrea Karnasová. Každá z nich pred kamerami prežívala svoj neľahký osud, ktorých mix na diváka zapôsobil, čo sa prejavilo vysokou sledovanosťou. Každú z dvanástich častí Hniezda si pozrelo okolo pol milióna divákov.

Zuzana Kubovčíková Šebová, Katarína Šafaříková... Foto: RTVS
Zuzana Kubovčíková Šebová, Katarína Šafaříková Zuzana Kubovčíková Šebová, Katarína Šafaříková a Marek Geišberg v seriáli Hniezdo.

Všetky tri herečky si svoje úlohy zahrali naozaj s chuťou a so zreteľom na tému Hniezda – a tou bolo aj rodičovstvo. Téma „zamávala“ s každou z nich. "Seriál je výnimočný témou, ktorú prináša. Aj z toho dôvodu k nemu nešlo pristupovať len ako k ďalšej práci, zjednodušene povedané k seriálu o medziľudských vzťahoch,“ opísala Katarína Šafaříková, predstaviteľka Niny Kalmanovej.

Hniezdo - Andrea Karnasová a Martin Mňahončák. Foto: RTVS
hniezdo, seriál hniezdo, andrea karnasová, martin mňahončák, Hniezdo - Andrea Karnasová a Martin Mňahončák.

Za svoju seriálovú rolu je vďačná aj Andrea Karnasová. „Ďakujem za Martu Fialovú. Takéto typy postáv sú vždy hereckou výzvou,“ opísala Karnasová. A hoci diváci by zrejme privítali aj druhú sériu Hniezda, ona má na pokračovanie iný názor: "Teší ma vysoká sledovanosť seriálu. Považujem však tento príbeh za uzavretý a som rada, že dvanásť kvalitných dielov držalo diváka v napätí pri obrazovke.“

Soňa Norisová v Hniezde. Foto: RTVS
hniezdo, seriál hniezdo, soňa norisová, Soňa Norisová v Hniezde.

Na nakrúcanie Hniezda spomína aj Zuzana Norisová, predstaviteľka Kristíny Važanovej. „Emočne som sa počas práce na Hniezde naozaj natrápila,“ opísala herečka, ale zároveň dodala: "Nikdy som neodchádzala z pľacu znechutená, všetko v scenári malo svoj zmysel.“

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Andrea Karnasová #Soňa Norisová #Katarína Šafaříková #seriál Hniezdo

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...