Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Krásna herečka bez hanby: Holé prsia na celú obrazovku!

Eva Green Zobraziť galériu (7)
Eva Green (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Žiadna hanblivka! Eva Green (39) patrí medzi herečky, ktoré si veľmi dobre uvedomujú, že nahota alebo posteľné scény patria k ich profesii. Pred kamerami sa neraz predviedla v Evinom rúchu. Svoje telo bez ostychu predviedla aj v najnovšom film s názvom Proxima.

Eva Green je krásna a talentovaná žena. Živila sa tiež modelingom a na konte má účinkovanie vo viacerých vydarených počinoch. Spomenúť možno seriály Camelot a Penny Dreadful, či filmy Kráľovstvo nebeské, bondovku Casino Royale, Zlatý kompas, či Sin City.

Za zmienku určite stojí aj film The Dreamers, ktorý bol jej prvotinou. A kráska hneď zhurta predviedla svoje telo v plnej paráde. 

Urobila tak aj v týchto dňoch. A to v rámci filmu Proxima. Eva v ňom stvárnila astronautku Sarah, ktorá sa pripravuje na ročný pobyt na obežnej dráhe. Podstupuje náročný psychický a fyzický tréning a popri tom sa stará o svoju milovanú dcérku.

Ako prezrádzajú zábery z filmu, tvorcovia tmavovlásku aj vyzliekli. V scénach zo sprchy dokonca kamera detailne snímala jej vnady. FOTO nájdete v GALÉRII! 

Eva Green sa pred kamerami predviedla v Evinom rúchu.
Zobraziť galériu (7)
Eva Green sa pred kamerami predviedla v Evinom rúchu.  (Zdroj: profimedia.sk)

VIDEO: Trailer k filmu Proxima. 

Viac o téme: Eva Green
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu