Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ondrej Kandráč počas karantény zbúchal nový hit doslova na kolene: Zapojil manželku aj suseda!

Ondrej Kandráč s manželkou Erikou. Zobraziť galériu (4)
Ondrej Kandráč s manželkou Erikou. (Zdroj: Instagram)

KOŠICE - Hudobník a spevák Ondrej Kandráč (42) sa hudby nedokáže vzdať ani počas domácej karantény. Najnovšie zložil pieseň, ktorou sa snaží vliať ľuďom do žíl trochu optimizmu. A nezastavil ho ani fakt, že nemôže ísť do nahrávacieho štúdia.

Zákerný koronavírus a s ním spojená domáca karanténa poriadne nabúrali každodennú rutinu. Stretnutia s rodinou, či možnosť ísť do práce, to je momentálne pre mnohých ľudí iba hudba budúcnosti. Bez svojich koncertov a vystúpení zostal aj hudobník Ondrej Kandráč, ktorý momentálne trávi čas doma s deťmi a s manželkou Erikou, ktorá mu už o pár mesiacov porodí ďalšieho potomka.

Galéria: Ondrej Kandráč má takúto krásnu rodinu.

Ani počas karantény sa však sympatický východniar na hudbu nevykašľal. Práve naopak. Ťažkú situáciu, ktorá na Slovensku vládne, sa rozhodol trochu spríjemniť a prišiel s novým hitom. Keďže sú však jeho možnosti momentálne okresané, na pomoc si skúsený hudobník prizval práve svoju manželku. Tá sa mu v piesni s krásnym posolstvom postarala o vokály.

S piesňou Ondrejovi Kandráčovi pomohla jeho manželka Erika.
Zobraziť galériu (4)
S piesňou Ondrejovi Kandráčovi pomohla jeho manželka Erika.  (Zdroj: TV JOJ)

„Keďže je obdobie prísnej karantény, ktorú dodržiavame aj my, rozhodol som sa osloviť tú najlepšiu speváčku, ktorá bola pri mne - moju manželku. A tak svetlo sveta uzrel náš prvý spoločný obývačkový duet a verím, že nie posledný. Erika to zvládla bravúrne!” pochválil svoju polovičku. K piesni dokonca hudobník priložil aj videoklip. O jeho natočenie skrátka požiadal suseda. „Video s nami nahral náš sused Michal Kender. Jednoducho a bez zbytočných gest - u nás v obývačke.“

Videoklip priamo v hudobníkovej obývačke natočil Kandráčov sused.
Zobraziť galériu (4)
Videoklip priamo v hudobníkovej obývačke natočil Kandráčov sused.  (Zdroj: YouTube)

Prvý spoločný duet si počas víkendu na youtube pozrelo už viac ako 55-tisíc ľudí, ktorým tak Kandráč nielen ukázal svoju krásnu manželku s rastúcim bruškom, ale snáď aj zlepšil náladu počas karantény.

Ondrej Kandráč sa počas karantény venuje hlavne rodine.
Zobraziť galériu (4)
Ondrej Kandráč sa počas karantény venuje hlavne rodine.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Ondrej KandráčErika Kandráčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu