Jozef OKLAMČÁK dizajnovo inšpiroval prezidentku Zuzanu Čaputovú

NETKY.SK • 21 Marec 2020, 12:59 • 2 min
Jozef OKLAMČÁK dizajnovo inšpiroval prezidentku Zuzanu Čaputovú

BRATISLAVA - Coronavírus COVID-19, spôsobil, že celý svet nosí rúška na ochranu svojho zdravia. Celosvetovo uznávaný odborník na ženskú krásu Jozef Oklamčák, ktorý v roku 1988 odštartoval novodobú tradíciu súťaže MISS v bývalom Československu a ktorý je zakladateľ MISS SLOVENSKO, ale i novodobej tradície SLOVENSKÉHO SLÁVIKA, prvý na svete začal nosiť rúško, pre neho v typickej farbe, teda červenej, ako módny doplnok.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Po prvý krát sme to ho takto mohli vidieť 19. marca, na jeho meniny,  na fotografii na facebooku. Dokonca akademický maliar Juraj Tkáčik, mu venoval jeho portrét, už z jeho červeným "rúškovým" doplnkom.

 

Naša prezidentka Zuzana Čaputová sa ním inšpirovala a pri demisii našej vlády si nahodila rúško, z materiálu a vo farbách,ktoré jej dopĺňalo jej outfit.

 

img

 

Ako nám povedal Jozef Oklamčák " Musím úprimne povedať, že som sa veľmi potešil, keď som videl našu prezidentku Zuzanu Čaputovú, s  rúškom, ktoré si prispôsobila k svojmu oblečeniu. Proste aj v tejto dobe treba byť IN a myslieť pozitívne. Je to dáma, ktorá to vie. Teším sa, že som ju inšpiroval"

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies