Na krásne doplnky nezabúdajme ani doma – vyberáme jednoduché, ale štýlové náušnice

Dáma si svoju atraktivitu musí udržať aj v týchto nepriaznivých časoch. Aj keď sú naše večierky, stretávky a rôzne verejné udalosti obmedzené, ženská krása je rovnako dôležitá. O svoj zovňajšok sa príkladne staráme aj naďalej a robíme všetko preto, aby každý deň bol výnimočným. Dnes sme sa rozhodli vybrať nové náušnice vhodné „aj na doma“.

Visiace náušnice určite nie?! Ale čoby!

Visiace náušnice si vyberáme pre tie najvýznamnejšie akcie, kde zažiaria v celej honosnosti. Bývajú mohutnejšie, s veľkými, výraznými ozdobami, a preto nie sú príliš pohodlné na bežné nosenie. Stačí si len vedieť vybrať a aj doma s nimi môžete okúzliť. Vhodné sú napríklad s tromi alebo viacerými oválmi bez ďalších doplnkov. Tým si zachovajú elegantnosť a ľahkosť.

Glamour look z obývačky do spálne

Potešme sa aj teraz nádhernými doplnkami a neukracujme sa o žiadne milé prekvapenia. Farby ako ružová, zlatá, červená alebo fialová dokážu znásobiť punc elegancie, a preto by nemali chýbať ani na dámskych náušniciach. Doma budete za hviezdu aj vďaka ich krásnym kryštálovým kamienkom, ktoré si už viac nebudete chcieť dať dole.

Ornamenty pre krajší deň

Nie je pravidlom, že každé výrazné náušnice sa doma nosia nepohodlne. Dôkazom toho sú aj mnohé modely visiacich náušníc, a to aj s ornamentmi. Úplne stačí, že vytvárajú zaujímavý geometrický nádych za použitia ultraľahkého kovu. Jednotlivé časti sú ohraničené, nevyčnievajú v priestore, a tak nám nezhoršujú bežný celodenný komfort.

Odporúčame, aby aj na doma ladili vaše náušnice či iné doplnky s celkovým outfitom. Nekombinujte viaceré kovy, hrajte sa s farbami a nebojte sa vymeniť aj niekoľko doplnkov za deň. Tieto okamihy sa stanú pre vás krajšie a dni budú veselšie. Držme si palce!

Foto: pixabay.com