Separ a Tina majú spoločnú novinku: Ústrednou témou je láska v rodine!

Súkromie si normálne veľmi úzkostlivo strážia. Aj preto prekvapilo, že speváčka Tina a jej životný partner Separ sa podelili o novinku.

06.04.2020 17:30
debata
Raper Separ, speváčka Tina a ich dve ratolesti. Foto: archív Separa
Raper Separ, speváčka Tina a ich dve ratolesti. Raper Separ, speváčka Tina a ich dve ratolesti.

Reč je, samozrejme, o hudobnej záležitosti, keďže Tina sa nechala prehovoriť svojím manželom na nahranie nového singla. Výsledkom je skladba Všetci za jedného, ktorá vznikla s tímom Tomiho Popoviča a jej posolstvom je oslava rodiny a spolupatričnosti.

„Myslím si, že rodina pre nás znamená to, čo pre väčšinu ľudí. Je to obraz domova, miesto, kam sa chceš vrátiť. Ľudia, ktorí ti najviac chýbajú, keď niekam odcestuješ. A najmä deti,“ uviedol Separ, v civile inak Michal Kmeť.

„Deti sú odrazom nás. Pochádzajú z našej lásky, sú neopísateľným zdrojom všetkého, čo v živote dáva zmysel,“ komentoval životný partner Tiny a otec rodiny, ktorú spoločne vytvorili.

Dvojica vychováva dve ratolesti a skladbu, ktorá bola venovaná aj im, budú môcť počuť jeho fanúšikovia na novom albume OG. Ten vyšiel v sobotu 4. apríla (teda 4.4), keďže Separ tvrdí, že číslo 4 má pre neho magický význam.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #singel #Tina #Separ

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...