Krásavcovi Tatumovi vzťah s Jessie J stroskotal! Už po druhý raz

Obaja sa zhodli na tom, že lepšie vzťahy majú ako priatelia, nie partneri.

06.04.2020 13:00
2020 Pre-Grammy Gala And Salute To Industry -... Foto: ,
Speváčka Jessie J v kreácii Zuhair Murad a herec Channing Tatum.
debata

Vzťah ako na hojdačke! Channing Tatum a Jessie J sa opäť rozišli. Ich láska sa tak skončila už po druhý raz.

„Navzájom sa o seba starali, keď sa dali opäť dohromady, ale zistili, že je čas pohnúť sa ďalej,“ cituje magazín People zdroj z okolia zaľúbencov. „Ale chcú zostať priateľmi.“ O rozchode hviezdneho páru informuje aj server E! News. „Snažili sa obaja, aby to fungovalo, ale objavili sa tie isté problémy. Uvedomili si, že si rozumejú lepšie, keď sú priatelia.“

Herec Channing Tatum a speváčka Jessie J sa dali dohromady v roku 2018, pár mesiacov potom, čo hviezda filmu Magic Mike ohlásila rozchod s manželkou, herečkou Jennou Dewan. Dvojica sa v roku 2018 rozišla po desiatich spoločných rokoch v manželstve.

V roku 2019 sa však Tatum a Jessie J rozišli, ich odlúčenie trvalo dve mesiace, keď sa dali opäť dohromady a ako pár začali vystupovať v januári 2020. A zatiaľ, čo vzťah krásavca Tatuma stroskotal, jeho exmanželke Jenne Dewan sa v osobnom živote darí. V marci 39-ročná rodáčka z Hartfordu v Connecticute priviedla na svet syna, ktorého má so snúbencom, hercom Steveom Kazeem. Pre peknú čiernovlásku ide o druhého potomka, je totiž aj mamou 6-ročnej Everly, ktorú má s bývalým manželom Channingom Tatumom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Chaning Tatum

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...