Pink opísala priebeh koronavírusu! Jej syn trpel najviac, celé noci sa modlila

Americká speváčka Pink počas víkendu verejne potvrdila, že jej potvrdili ochorenie koronavírusom, čo potvrdili aj testy. V rodine nebola sama, priebeh mal najťažší jej syn.

06.04.2020 08:07
Speváčka Pink na archívnom zábere. Foto: ,
Speváčka Pink na archívnom zábere.
debata

Štyridsaťročná hviezda prezradila na Instagrame, že ona a jej syn Jameson boli „fakt, fakt chorí“. „Jameson to prežíval úplne najhoršie,“ vyhlásila v živom vysielaní na sociálnej sieti Pink. „Bolo veľa nocí, ktoré som celé preplakala. A myslím, že som sa v živote toľko nemodlila,“ uviedla speváčka.

Prezradila tiež, že si vedie denník príznakov a hoci choroba trvá už tri týždne, stav sa veľmi nezlepšuje. „Jameson bol veľmi veľmi chorý. Viedla som si denník jeho príznakov a rovnako aj mojich. Stále, aj po troch týždňoch, má teplotu takmer 38 stupňov Celzia. Pre nás oboch to bolo ako jazda na húsenkovej dráhe, našťastie Carey a Willow (pozn. manžel Carey Hart a dcéra Willow) sú úplne v poriadku,“ uviedla tiež Pink.

Speváčka potvrdila, že sa už majú so synom lepšie, ale stále nie sú celkom v poriadku. „Minulý týždeň som sa nikam nepohla bez dýchacieho prístroja pre astmatikov. Celý život mám astmu a začalo to byť skutočne desivé. Nebudem vám klamať. Na začiatku sme zovšadiaľ počúvali, že ak ste mladí, ak máte menej ako 65, vy a vaše deti budú v poriadku. Ale nie je na to garancia. Nikto nie je pre týmto chránený,“ doplnila Pink.

Speváčka tiež oznámila, že prispeje sumou 500 000 dolárov do fondu univerzitnej nemocnice vo Philadelphii a ďalších 500 000 dolárov do fondu Mayor's Fund for Los Angeles.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #choroba #syn #Pink #koronavírus

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...