Veľká televízna noc: Šetriť sa nebude, napriek neistým časom
5.4.2020 00:00
akt. 30.03.2021 05:26

Veľká televízna noc: Šetriť sa nebude, napriek neistým časom

Uložiť článok
Hoci televízie pozastavili výrobu viacerých pôvodných seriálov či veľkých šou, na Veľkú noc predsa len ponúknu divákom mnohé filmové premiéry kasových trhákov.

Ten najväčší ponúkne Markíza na Veľký piatok, keď na slovenské obrazovky zamieri premiéra hitu Wonder Woman. 

Alternatívou môže byť aj rodinno-romantická ponuka TV Doma. Najprv to bude americký film Nebo nie je výmysel (Heaven is for Real) a v noci sa diváci môžu začítať do Zápisníka jednej lásky (The Notebook).

TV JOJ bude cieliť v tento deň predovšetkým na detského diváka. Podvečer mu nachystá pôvodného animovaného Levieho kráľa a večer ho doplní ďalší hit od štúdia Disney, rozprávka Na vlásku (Tangled).

Veľký dar aj biblický príbeh

Biela sobota bude na JOJ-ke aj v znamení Veľkého daru (Gifted). V príbehu o slobodnom mužovi, ktorý vychováva svoju nadanú neter a pritom o jej opatrovníctvo musí zápasiť s jej matkou, sa predstaví Chris Evans, známy predovšetkým ako Captain America.

Markíza bude konkurovať premiérou českej komédie Ženy v běhu, ktoré neskôr vystrieda biblický príbeh V mene Krista (Risen) v hlavných úlohách s Josephom Fiennesom a Tomom Feltonom.

Superstar vs. Lara Croft

Veľkonočná nedeľa na Markíze bude už tradične v znamení nového kola Superstar. JOJ-ka pošle do boja o diváka známu akčnú hrdinku Laru Croft v novom spracovaní  fantazijného thrilleru Tomb Raider.

Komu sa zacnie po viac domácom hrdinovi, Plus-ka večer vypustí legendárny príbeh Jánošík.

Fanúšikov dobrého filmu by však mohol na tomto programe potešiť aj titul Viktória a Abdul (Victoria and Abdul). Režisér Stephen Frears zveril hlavnú úlohu do rúk charizmatickej Judy Denchovej.

Veľkonočný pondelok v znamení rozprávok

Veľkonočný pondelok síce bude tento rok bez tradičných oblievačiek či šibačiek mimo najbližších rodinných príslušníkov, no aj bez toho sa v tento deň dočkáme poriadne televíznej výslužky.

Podvečer to bude na TV JOJ premiéra animovanej dobrodružnej rozprávky Sherlock Gnomes a hlavný vysielací čas obsadí ďalšia premiéra Zootropolis (Zootopia).

Markíza zvezie divákov v piatej časti francúzskej filmovej série TAXI. Alternatívou je premiéra životopisnej snímky Pápež František: Modlite sa za mňa. Tá je inšpirovaná oficiálnou biografiou pápeža Františka z pera investigatívnej reportérky.

ČÍTAJTE VIAC O TÉME:
Veľká noc
Pridajte si Aktuality do svojho kanála správ Google.