ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Toto dokáže bezdomovec za niekoľko dní

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Väčšina Sereďčanov registruje bezdomovca bez jednej nohy zdržujúceho sa prevažne v blízkosti vchodov do predajní Lidl a Kaufland, pozná práve z týchto miest. Charakteristický nákupný vozík naplnený pravdepodobne celým jeho „majetkom“ a bicykel, na ktorý nasadne po vyžobraní si peňazí potrebných na základnú obživu a podľa dostupných informácií aj na drogy, je najmenším neporiadkom, ktorý tento človek v meste robí.

Počas dňa teda otravuje život bežným ľuďom ponáhľajúcim sa za nákupmi, no vnoci sú to obyvatelia sídliska, na ktorom sa bezdomovec pravidelne zdržiava.

Voči len zdržiavaniu sa by ľudia pravdepodobne najväčšie námietky nemali. Prirodzene ale problémom je v momente, kedy do priestoru, ktorý obsadí navláči neporiadok a odpadky z celého okolia. Máme informácie, že mesto na náklady nás všetkých po ňom nanosený bordel upratalo a to nie jeden raz. Keď ale bežný človek nevidí, čo takýto bezdomovec dokáže, ťažko sa mu chápu protesty ľudí v blízkosti ktorých sa toto deje.

Na sociálnej sieti obyvateľ sídliska Garbiarska priniesol takúto aktuálnu fotografiu. Čo na to hovoríte? Páčilo by sa vám keby takýto spoluobčan sa zabýval niekde pri vašom rodinnom dome alebo vašej bytovke?

Zolo Nemeth

Brloh jednonoheho feťaka. Stará škola na Garbiarskej.pekné nie,pán starosta a jeho družina ,len tak ďalej, Sereď bude zase výnimočne mesto v tv novinách

Fotka Zola Nemetha.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ten bordel po ňom mesto raz ročne uprace a je to ,,vyriešené”. Vidieť tam spolu s ním skupinu niekoľkých feťákov ako si pichajú drogy za denného svetla je úplne bežné. Dokonca im ani neprekáža že sú na očiach obyvateľov sídliska, ktorí na tom parkovisku parkujú svoje autá. Škrabance na autách od jeho nákupného vozíku sú len bonusom. Mestská polícia tu hliadkuje každý večer, škoda, že vidia len zle zaparkované autá a nerobia poriadok s týmto občanom. Takto to funguje už niekoľko rokov, bohužiaľ. Pýtam sa, dokedy to máme tolerovať my, obyvatelia sídliska? Kto to začne riešiť a aj tento problém vyrieši?

  2. Zdroj Coroni ! Pre p.primatora zase tolerantné, ale prečo ? nevýhodné ? nevýnosné ? nie sú kompetencie u MP ? Treba preposlať foto a komentár na stránku Oľano. Možno Vám to pomože ako oznam na GR Lidl.

  3. Treba ho ešte podporovat…hadzať mu peniaze…ludia vspametajte sa a ignorujte ho…stači video na youtube pri váhu….narkoman

  4. Keďže mu to mesto a mestská polícia dovolí a toleruje… Nedávno som bola očitým svedkom ako na neho a jeho kumpánov zavolali ľudia mestskú políciu…ako obyčajne, somrovali pred Lidlom, bez rúšok…mestská polícia prišla, stiahli okienko, upozornili ich na rúška a odišli…takže tak, bežný občan sa tu spravodlivosti nedožiada…ani okolo neho ani okolo cigánov 😤

  5. ako vždy, policajti ani nevyliezli z auta, stiahnu okienko, povedia mu „kde máš rúško – daj si aspoň nejáku handru“ a idú. A psíčkarov budú kontrolovať, a parkovanie na sídlisku, cigoši na lavičkách čo pohadzujú odpadky, vajgle a ani rúšku nemajú, tí im tiež nevadia. Zasa raz „policajti na baterky“, také Seredské..

  6. Viete Darcy ,čo je aj také Seredske,stále omielat to isté.Uz ste sa spýtali,kto má aké možnosti tomu zamedziť,?Policajti? Pokuta,ktorú nikdy nezaplatí.Vedenie mesta?skoro žiadne.Lidl má možnosť mu zakázať sedieť tam kde sedí.Presunie sa na parkovisko.Zavriet ho musí sudca,ale za čo.?Psychiatria,tam ho tiež musí niekto dostat,takže je to len na nás,proste ho ignorovať.

  7. Beznohý je jeden bezcharakterný hajzel, pre jeho bezcharakternosť, ingoráciu, vulgárnosť,
    drzosť nie je s ním rady. Zničil svoju matku, otca okradol, do basy ho nechcú a do sociálneho zariadenia, domova dôchodcov ho nikto nedostane. A Covid-19 nie a nie prísť preňho.

  8. ako sa da ignorovat ked si rovno pod oknami picha drogy nikdo neni nanho zvedavy a hlavne deti z okien nech si ho da primator pred svoj dom aj s tym hnojom co tam robi smrdi to potkany tam behaju medzi autami

  9. ludia naozaj ste taky sprosty alebo to len hrate??? Odpovedzte mi na otazku da sa dat pokuta za nenosenie ruska? ANO alebo NIE? Som zvedavy kolko ikvacov povie ze ano 😀 😀 :D. Keby ste ho nedotovali peniazmi kazdy den nesedel by pred Lidlom. Keby ho Lidl netoleroval v tichosti nesedel by pred Lidlom. Kto ma normalne legalne riesenie napiste ho sem!!! A ak bude realne mesto a aj Lidl by vam mali vyplatit odmenu zato, ze ste to vyriesili :).

  10. Všetci ste múdri ako šalamúnova riť, ale riešenie (zákonné) nenavrhol nikto… Lebo kritizovať vie každý, však? Tak skúste niečo navrhnúť. Ak niekto vynájde spôsob čo s bezdomovcami, tak mu ručím za to, že dostane Nobelovu cenu… A bude super ak to bude priamo Sereďan!!!

  11. Je to bordel to je pravda a mali by to riešiť ale teraz je dôležité zamerať sa na arogantných ľudí čo nerespektuju pravidlá. Koronavirus je tu medzi nami a dnes keď som bol v Kempingu na prechádzke s psíkom mi padla sánka. Pri Váhu 4 auta v kope a asi 15 ľudí sa tam veselilo pri opekacke. Malí, veľkí a samozrejme ruska nechali doma. Arogancia najvyššieho stupňa a ohrozovanie aj nevinnych ludi.

  12. To sa na garbiarskej nenájde 10 chlapov čo by im to ručne stručne vysvetlili? Po druhej bitke za sebou by sa odstahovali a aj ten bordel zobrali so sebou

  13. museli by do zákona pridať niečo ako majú amíci a to – loitering, čiže po našom zakazané postávanie, dlhšie sa zdržovanie na verejnom mieste bez istého dôvodu. Dobrý bič na prostitúky, žebrakov ako tento beznohy geco

  14. Poviem Vam pravdu je mi smutno z toho ako niektory ludia skaredo nedavaju a sudia cloveka ktory je bez domova a este aj bez jednej nohy.Niko kikdy nevie ako v zivote moze dopadnut.Tak nesudte a nenadavajte ale snazte sa pomoct, slaboch cloveka pospiny ale silny clovek pomoze.Vidim ze v Seredi je vela slabochov ktory nedokazu nic len ludi ohovarat a spinit pravdepodobne aura im to v buducnosti vrati a budu v kolajach toho pana bez domova .Potom si spomenu hlavne ten co sa tu tak nemiestne vyjadroval ze ( dobry bic) zbabelec nedokazal as tu ani podpisat je tu anonim a chce sudit ludi.Tak asi tolko Seredcania …

  15. Minule – včera – dávali na ČT dobrý film – Teroristka – v hlavnej úlohe s Ivou Janžurovou. Tvorcovia filmu veľmi výstižne a aktuálne previedli, ako sa môže vyvinúť situácia, keď samospráva spojená s rôznymi „podnikateľmi“, ktorí diktujú čo a ako v meste bude riešené, vychádzajú v ústrety radšej im ako by mali pomôcť obyčajným ľuďom. Aj s trochou čierneho humoru ukázali ako je štátna alebo miestna moc bezmocná, pokiaľ ju neriadia skutočne oddaní funkcionári. A tak isto je to aj v Seredi. Ako cez kopirák.

  16. Pre Helena,neviete o ňom NIC!!!tak nesudte Vy iných.Skuste mu pomôcť,a hneď uvidíte čo je vo veci.Tento človek ozaj súcit nezaslúži.Matku utyral k smrti,nohu si sám zmrzacil,otca priviedol na mizinu,skôr ako súcit si zaslúži trest.

  17. Helena, správne píše Aga, zoberte si ho pod svoju opateru a ochranu, uvidíte tú odplatu, aká sa Vám ujde. Veď bol aj v zariadeniach, kde mal všetko, a koľko tam vydržal.

  18. Už je to upratané, ide Veľká noc tak musí mať obývák tip-top…myslím, že také dobré dva týždne mu to tak vydrží.

  19. Neviem, síce kto mu to upratuje , najskôr nejaký zamestnanec MU , ja na jeho mieste , by som to odmietol. Myslím ,že v Seredi je dosť vecí , ktoré treba a nie toto. Na druhej strane ľutujme , tých , ktorý tam bývajú hrôza.

  20. Ludia, trosku rozmyslajme, chceme demokraciu, ale z vyhodami, znasat nasledky svojho konania to uz nie. Rozmyslajme, v normalnej krajine je bezne,ked nedodrzis pravidla a zakony, znasas nasledky. Ako je mozne ze kto nema peniazena pokutu sa veselo smeje, preco necisti ulice, nieje mu zabaveny majetok, alebo nesedi??? Vsade inde to funguje, u nas nie.Preco? Nieco zhnite v state danskom😉 Takze treba tlacit na politikov , aby sa veci zmenili, da sa to….😉

  21. pravda 10. apríla 2020, 19:34 – da sa to. Postupne treba zatvorit tunelarov verejnych penazi, skorumpovanych primatorov, starostov a uradnikov, policajtov, prokuratorov a sudcov.
    Dalej je potrebne potrestat vsetkych vinnikov – objednavatelov vrazdy J.Kuciaka a jeho priatelky, ale aj objednavatela podpalenia nasho auta a tych ludi na policii, prokurature a v justicii, ktori tohto spinaveho zmrda tri roky kryju.

    Priebezne ale treba nase deti vzdelavat v zahladoch Ustavy, prava a ich POVINNOSTI, v tom, co je demokracia, kde zacina a konci. A co je sloboda slova a ako je potrebne s nou nakladat.

    Od ´89 roku sa vela ludi naucilo, ake ma prava, no zabudli, ze prava si vyzaduju aj osobnu zodpovednost a plnenie si povinnosti spolocnosti voci jednotlivcovi, ale aj jednotlivcov voci spolocnosti.

    Mozno prave tato kriza prinesie cas na restart spolocnosti a ludia si viac zacnu uvedomovat, co znamena pojem OBCAN a ze uz aj z bezneho komunalneho politika sa bez dostatocnej kontroly stava jednoducho zlodej…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img