25.04.2024, meniny má
4. apríla 2020

Navštívte divadelné predstavenia SND priamo z obývačky. Kultúra sa dá vychutnávať aj počas karantény

Navštívte divadelné predstavenia SND priamo z obývačky. Kultúra sa dá vychutnávať aj počas karantény
Zdroj. snd.sk
reklama

Určite to poznáte. Dni sa zdajú dlhšie a brázdenie internetom vás môže zaviesť hocikde. Nám sa stalo niečo podobné a natrafili sme na youtubový kanál Slovenského národného divadla, na ktorom nájdete skvelé divadelné predstavenia so slovenskou hereckou elitou.

Kultúru a divadelné predstavenia si tak môžete vychutnať aj z pohodlia vašej obývačky. Vďaka platforme youtube.com tak môžete vidieť zdarma niekoľko fantastických inscenácií, v ktorých hrá elita slovenských divadelných hercov. Tých najznámejších určite poznáte.

Táňa Pauhoufová, Zuzana Fialová, Ján Koleník, Jozef Vajda, Tomáš Maštalír či Alexander Bárta. Tých všetkých môžete zažiť v ich predstaveniach už dnes večer. Všetky divadelné predstavenia nájdete na oficiálnom youtubovom kanáli, ktorý nájdete na tomto odkaze.

My sme pre vás do článku vybrali niektoré inscenácie. Napríklad: Bratia Karamazovovci, Labyrinty a ráje Jána Amosa, Strach, Nevina alebo Buddenbrookovci. Dúfame, že si niektoré z nich pozriete a po dlhom čase zažijete dotyk kultúry.

reklama

Prajeme vám príjemné a ničím nerušené predstavenie.

Páčil sa vám článok? Podporte ho zdieľaním.

Zdieľať na Facebooku