Tak to je zmena! Sexy farmár, ktorého vyrazili zo šou totálne spustol. Takto dnes vyzerá...

Zdieľať
Matej Jurkovič
Foto: Instagram Matej Jurkovič

Patril k najsexi farmárom v markzáckej reality show, dokonca ho mnohí favorizovali aj na celkového víťaza. Mal všetko, čo by mal víťaz mať – silu, dobrú taktiku, výdrž a kontroverznú minulosť, o ktorej nemal problém hovoriť verejne. Jedného dňa mu však rupli nervy a napadol svojho spoluhráča, ktorý skončil v nemocnici. Matej Jurkovič sa tak musel zo statku porúčať. O ženskú pozornosť však nikdy nemal núdzu. Teraz sa však jeho výzor rapídne zmenil. 

Jurkovič navyše nikdy nepatril k chudobným farmárom, vie sa o ňom, že jeho otec vlastní napríklad sieť čerpacích staníc a tak peniaze v jeho prípade zrejme neboli problémom. Teraz, keď by sa ľudia nemali zgrupovať a trávime čas doma, sa inokedy sexi Matej o seba zrejme prestal starať. Pridal totiž video, na ktorom je v čiapke, zarastený a nepripomína toho uhľadeného chlapa z fotiek, ktoré pridával na sociálne siete. Takto by zrejme pánskeho spoločníka robiť rozhodne nemohol. Ku kontroverznej minulosti sa priznal už počas účinkovania v reality show.

„Čaute moji, je tomu vyše mesiaca, čo som dal nejaký príspevok. Naposledy to bolo ohľadne pôstu, keď už som pri ňom tak zajtra k tomu vydám výstupné video, ako pôst ukončiť. Teraz prišiel ten správny čas, keďže sme všetci doma a treba využiť to, čo máme. Je správny čas, aby ste si mohli vyskúšať pôst sám na sebe. Za mesiac som necvičil, mal som prácu na záhrade, zaobstaral som si sliepky a začínam s takým mikrofarmárčením. Chystám ďalší challenge, ktorý sa bude týkať cvičenia,“ povedal vo videu Jurkovič.

Takto vyzerá Jurkovič dnes

Matej Jurkovič dnes
Matej Jurkovič dnes Foto: www.instagram.com

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom