Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Srdce pre hrdinov

Srdce pre hrdinov: JTRE ďakuje všetkým, ktorí pomáhajú v boji proti koronavírusu Foto: JTRE/Matej Fabianek

JTRE ďakuje všetkým, ktorí pomáhajú v boji proti koronavírusu.

Bratislava 4. apríla (OTS) - Prežívame náročné časy, v ktorých je veľmi dôležité, aby sme boli solidárni a pomáhali si. Väčšina ľudí sa v záujme ochrany zdravia presunula do domovov. O to cennejšie je nasadenie ľudí, ktorí pokračujú vo svojich povolaniach, aby udržali dôstojné podmienky pre život nás všetkých. Developerská spoločnosť J&T REAL ESTATE (JTRE) sa pripája k odkazu vďaky zdravotníkom, hasičom, policajtom, vojakom, predavačom, pracovníkom v zásobovaní, odvoze komunálneho odpadu či vodičom MHD, autobusov, vlakov, kamiónov a mnohým ďalším. Chceme im odkázať, že sme stále s nimi – v srdci.
Srdce pre hrdinov: JTRE ďakuje všetkým, ktorí pomáhajú v boji proti koronavírusu
Foto: JTRE/Matej Fabianek

Na znak poďakovania rozsvietili veľké srdce na budove TOWER 115, ktorá je viditeľná široko – ďaleko z veľkej časti Bratislavy a spustili animáciu Srdce pre hrdinov na veľkej LED fasáde na budove Landererova 12 pri Moste Apollo.

Srdce pre hrdinov prvýkrát svietilo nad Bratislavou v piatok 27. marca večer a opäť sa rozsvietilo aj v piatok 3. apríla od 20. do 22. hodiny. V tom istom čase v prvý aprílový piatok bola prvýkrát premietaná animácia na LED fasáde.

Na podnet JTRE a PRVEJ PENZIJNEJ SPRÁVCOVSKEJ SPOLOČNOSTI POŠTOVEJ BANKY sa do tejto aktivity ochotne zapojili spoločnosti IBM, líder v oblasti IT technológií, Pfizer ako jedna z najväčších a najstarších inovatívnych farmaceutických spoločností a LBG, ktorá sa angažuje v oblasti developmentu, správy nehnuteľností a aplikovaného výskumu v nanotechnológiách, ktoré v budove sídlia. Spolu veríme, že aj takýto symbol solidarity povzbudí všetkých, od lekárov a sestričiek až po predavačky a vodičov, pomôže rozšíriť povedomie o ich každodennom výkone a podnieti ostatných ľudí, aby neboli ľahostajní, zapojili sa v rámci svojich možností do dobrovoľníckych aktivít a pomohli tak čo najskôr vrátiť našu krajinu do bežného života.