TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Vader s novým klipom aj albumom

Poľskí deathmetaloví pionieri Vader pripravujú na vydanie svoj už šestnásty štúdiový album, ktorý pod názvom “Solitude In Madness” vychádza 1. mája cez vydavateľstvo Nuclear Blast.

Zároveň Vader pripravili aj oficiálny videoklip na ich posledný singel “Into Oblivion”, ktorý vytvorila a režírovala Grupa 13, ktorá už predtým spolupracovala s Behemoth.

Líder Vader Piotr “Peter” Wiwczarek poznamenal: “Ľudstvo ako také sa nikdy nepoučí zo svojich chýb. Je cítiť napätie, ktoré bujnie na celom svete. Ľudia zabudli na ozajstnú bolesť a nová generácia absolútne nerešpektuje tú staršiu. Náš každodenný život sa scvrkol na pozeranie televízie a internetu. Všetko je bezduché a prázdne. Myslím si, že nové technológie vysávajú z človeka ľudskosť. Je viac osamelých ľudí ako v minulosti, pritom nové technológie by mali spájať. Je to šialenstvo! Odtiaľ pochádza aj názov “Solitude In Madness”. Vader k tomuto pristupuje vlastným spôsobom, teda rozprávaním príbehov.”

 

Nový opus “Solitude In Madness” nahrávali Vader mimo svoju komfortnú zónu v britských Grindstone Studios v Suffolku, kde sa dali dohromady so Scottom Atkinsom, ktorý sa postaral o zvuk, produkciu, mix aj master behom štyroch týždňov v lete minulého roku. Artwork albumu vytvoril Wes Benscoter, ktorý predtým pracoval s Autopsy a Cattle Decapitation.

Tracklist albumu:

01. Shock And Awe

02. Into Oblivion

03. Despair

04. Incineration Of The Gods

05. Sanctification Denied

06. And Satan Wept

07. Emptiness

08. Final Declaration

09. Dancing In The Slaughterhouse

10. Stigma Of Divinity

11. Bones

Vader s novým klipom aj albumom

Cover albumu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *