ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

MATOVIČ ODMIETA NIESŤ ZODPOVEDNOSŤ ZA SLOVÁKOV – píše na FB Denisa Saková

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Denisa Saková
MATOVIČ ODMIETA NIESŤ ZODPOVEDNOSŤ ZA SLOVÁKOV

Schizofrenický prístup pána premiéra na mňa najskôr pôsobil tak, že nevie čo má s momentálnou situáciou robiť a rozhodol sa pre spôsob: pokus-omyl.

Po jeho posledných vyjadreniach o „vypnutí štátu“ mi však z toho vyplýva len jedno: nechce viac niesť zodpovednosť za tento štát a zjavne chce položiť vládu.

Ako inak si máme vysvetliť jeho neustály tlak na ľudí, aby si uvedomili, že len „blackout“ krajiny nás zachráni. Nestotožňujú sa s tým jeho koaliční partneri, odborná verejnosť, nepristúpili k tomuto kroku okolité krajiny, ktoré sú na tom oveľa horšie ako my.

Nemusím mať vešteckú guľu na to, aby som videla, že Igor Matovič už má zodpovednosti za Slovákov dosť a je to pre neho priveľké sústo.

Zdroj: FB

– – –

Pani exministerka Saková nástupníčka po exministrovi Kaliňákovi akosi zabudla, v akom stave strana  SMER-SD nechala krajinu a občanov na úkor svojich ľudí, ktorým po dvanásť rokov stačilo „vyhrať voľby a mohli všetko“…

Je smutné, že pani Sakovej nezostal čas na ohodnotenie niekoľkoročnej práce a hlavne nákupov v kľúčových dňoch končiacej vlády strany SMER v koalícii s Most-Híd a SNS na rezortoch, ktoré ovládali ich nominanti.

Za ukážkový a vyslovene učebnicový príklad arogancie moci a pohŕdania verejnými funkciami už dnes môžeme hodnotiť konanie Kajetána Kičuru, ktorý bez štipky hanby na tlačovom brífingu verejnosti tvrdil, že dva byty v historickom centre Bratislavy po 100 000 Eur si kúpil jeho 20 ročný syn sám a bez hypotekárneho úveru.

Pani Saková necíti hanbu verejne kritizovať vedenie krajiny ľuďmi, ktorí ssa vedenia ujali pred dvomi týždňami napriek tomu, že štandardom v politike po prevzatí moci býva 100 dní na zorientovanie sa v problematike a vytvorenie funkčných štruktúr, ktorých funkčnosť je pre systém nevyhnutná.

Je faktom, že horšiu konšteláciu na prebranie zodpovednosti za krajinu v histórii nemala žiadna vláda, no napriek tomu zatiaľ si štát pod vedením nových ministrov vedie dobre a zápas s koronavírusom  COVID-19 zvláda.

O súčasnej situácii sme sa rozprávali s ministrom Životného prostredia  Jánom Budajom.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Je pravda,že Smer nakradol mld;že Šašo hľadá východ z úradu,ale dať hlasovať ľudí na soc.sieti nech rozhodnú??wtf? má tam mať odborníkov,má sa radiť a povedať verdikt..boji sa zodpovednosti, žiaľbohu

  2. Tak ze uz sa vsetci nevieme dockat kedy smeraci ktory nakradli miliardy eur pojdu knucat natvrdo do basy. Vyzera to tak ze asi na svateho dindina alebo az ked naprsi a uschne.

  3. Pani Sakova a spol. nech uz chodia kanalmi
    Nikdo nie je na jej zlomyselnost zvedavy..
    Nech uz ide cela strana Smer dovečnosti..
    Nedavat im priestor na komentare
    Nemaju moralne pravo..nieco kritizovat.Tolko zla co tu napachali..
    Nova vlada pristupuje k terajsej situacii zodpovedne .
    Jej clenovia su pracoviti – konaju..
    Kdezo smeraci boli len super recnici

  4. p.Saková nemá hanby,už zabudla čo povedala,keď mali zapnuté mikrofóny ?! Zaujímavé,že sa k tomu nevyjadril ani Pelegríni ani ona.Vidia len druhých.

  5. Anonym 5. apríla 2020, 0:31 + Anonym 5. apríla 2020, 0:43 – napisal kto?

    Zo soboty na nedelu takmer hodinu po polnoci…

    Co, nedala Ti frajerka, alebo si sa zobudil posraty a postaty v skarpe po alkoholovom alebo drogovom vytriezveni?

    Ak ano, preco sa nevygrcas a nedospis deficit odzrkadlujuci sa v Tvojom malom, ustrachanom a frustrovanom JA?

    Bud frajer a podpis sa pod svoje verejne vyjadrenia na osobu, ktoru si menoval.

    Bud chlap a napis – za svojim nazorom si stojim…

  6. Bohuš 5. apríla 2020, 12:09 – neviem ci to je dobre, alebo zle. Ale zivot, sused a ludia ako primator ma naucili, to co viem. Musel som sa ucit, aby som prezil.
    A dnes vedomosti a skusenosti len zuzitkovavam. Kazdym mojim, ale aj ich krokom, kazdou vypovedou, kazdym clankom a kazdym nezdvihnutim telefonu jeho hovorcom, sa lepsie orientujem v ich problemoch a situacii, ktora tu za 9 rokov vdaka konaniu konkretnych ludi je.

    A ze sa bez problemov dokazem bavit s ministrom, bezdomovcom a aj s mentalnym frustrovanym chudakom, ktory po polnoci nevaha anonymne urazat kazdeho okolo seba?
    Som rad. Keby som to nevedel, tak uz by si ani Ty nemal kde pisat.

  7. Začalo , sa dobre .Pelegriniho vláda to nastavila dobre . Matovič ide tiež dobrou cestou , až na pár výnimiek . Držme si palce , nech to prežijeme v zdraví . Na ostatné bude čas aj potom …

  8. Bohuš 5. apríla 2020, 13:24 – nie, ziadna urazka.

    Styl vyjadrovania sa prisposobujem diskutujucemu po zisteni, ze nevysielame na rovnakej frekvencii, resp. ze on slusne vyjadrovanie neakceptuje, argumenty nechape a jedine o co mu ide, je anonymne VEREJNE urazanie a ponizovanie konkretnych ludi.

    Takze znizenie sa na uroven napr. v noci diskutujuceho, je nie pokus ho urazit – nestoji mi za sekundu vlastneho casu, ale obrana. Obrana kazdeho normalneho diskutujuceho – aj Teba, ked sa vyjadrujes k veci a normalne.

    Ja neriesim, kto sa za akym anonymom skryva. Mam moznost noc stravit v cakani na primitivny prispevok, mam moznost ohlasit jedneho z dvoch adminov a noc pri pocitaci im zaplatit, alebo mam moznost primitivny prispevok nechat v novinach a reagovat na neho tak, aby aj on sam videl, ze to nema zmysel.

    Vzdy sa musim rozhodovat v danom momente a do uvahy musim brat konkretne parametre diskusie, odhad mentalnej urovne cloveka na druhej strane siete a dalsie veci, ktore su pre verejnost nepodstatne.

    Ti, ktori ma poznaju vedia, ze najhorsie je, ked nezareagujem a admin dostane prikaz zmazat vsetko, co predmetna osoba do diskusie vlozi. To mi vtedy nestoji uz ani za citanje nezmyslov, ktore su jedinci zial schopni vyprodukovat.

    To ssa ale nestava casto, ak je mozne uprednostnujem komunikaciu. Teda to, co nedokaze napr. primator, jeho rohozka a dalsi, ktori vedia, ze komunikovat a odpovedat na otazky si dovolit nemozu.

  9. ale ked zklzneš na jeho úroveň ,stáva sa s Teba taký istý primitív ako je on.a už nepremôžeš lebo on má celoživotnú prax.

  10. Bohuš 5. apríla 2020, 14:28 – suhlasim a premoct sa ho ani nesnazim. Nezalezi mi na nom.

    Asi teda otazka, preco potom?

    Lebo mi zalezi na ostatnych snad 90% ludi, ktori citaju a nediskutuju. Oni musia vidiet, ze ten nocny primitiv nie je produktom SOL alebo Majka, ale spolocnosti, ktora mu dovolila do takto obludnych rozmerov narast. A to len svojou necinnostou.

    Je to ako s Kocnerom, so zlodejmi politikmi, s nasim primatorom, pod ktoreho vedenim nielenze su na meste a v mestskych firmach zakony porusovane, ale on osobne porusovanie zakonov aj verejne obhajuje a ospravedlnuje a dokonca nema zabrany predlozit do rokovania MsZ bod, kde je uznesenie, ktorym poslanci MsZ nezakonne konanie podla slov prednostu obielia. Teda navonok akote zlegalizuju.

    Ze ja pisem aj toto je vysledkom mojho presvedcenia, ze prave argumentami (tak ako tomu je na SOL uz 12 rokov) dokazeme ludom otvarat oci.

    Jasne, utoky, ponizovanie, ignoracia a opluvanie tu bolo, je a aj bude. Ale co mozeme cakat od ludi, ktorym hrozi basa, spolupracovali s ludmi ktori su v base, alebo nie su v base len preto, lebo maju dostatocne krytie? Teda zatial…

  11. Niekde tu, na tomto webe som čítal vetu od M.M. že „táto vláda to robí dobre“.

    Nuž, asi to bude tak. A toto je len zlomyselný vtip:
    „Mestá a dediny ako vymreté… Keď som videl suseda na konci záhrady až som sa potešil, reku idem na kus reči. A on tam plakal – lebo volil Matoviča.“

  12. ked bude M.M starší tak to pochopí,akú pičovinu napísal. naschvál som použil jeho slovník.Pán Matovič nevie čo má robiť.a to mi nikto nevyvráti ani M.M.a to som ho volil pred 4 rokmi.ale teraz ked tam odborníkov typu Pročko Budaj a pod,to zabil

  13. Pán Majko, primitíva vymazte a hotovo..škoda reakcie a vždy to bude lepšie a rozumnejšie ako na neho reagovať..lebo on sa v tom určite vyžíva..a máte kľud a pokoj

  14. Miro M.pozri čo anonym napisal.len to čo si Matovičovi myslí 80% ludi.stači sa pozrieť na jeho tlačovky.terajšie aj ked bol v opozícii.obyčajne divadielko.takže dost čudna reakcia od Miloša. ááále možno čital niečo čo mi nie.ale máš pravdu vymažem a nekomentujem

  15. Bohuš,ja mu neberiem jeho názor..ale takto verejne musí potom niesť aj zodpovednosť (názor anonyma)za seba.Nejaká základná slušnost by mala byť..ak sa nevie správať,nech ho M.M vymaže a je to vybavené..a nie takto verejne vulgárny slovník..a už vonkoncom by nemal admin, ponížiť sa na úroveň anonyma

  16. podľa mňa nemá význam komentovať ani si všímať útoky Ficovej armády spásy. Treba si len pozrieť film Sviňa, vyprať rúško, umyť ruky .. a sústrediť sa na ďalší deň. Smeráci & co. majú začo bojovať, veď rozbehli to vo veľkom, že..
    A to meno „Šašo z Trnavy“ vymyslel aj tak Robertko Filcko, čo zasa vymyslel Mufty…
    Samá elita.

    Ale nakoniec ten šašo to dal, .. na ústavnú vačšinu… tak bacha na neho… akurát má proti sebe celú armádu Svíň, takže to nakoniec nedá.
    To by musel byť… … Augusto Pinochet minimálne 😉

  17. ináč len ovce používajú mená čo vymyslel nejaký führer..

    takže Hranol, Mufty, potkan Miki, Strapatý, Harakter, KAPITÁN, .. sú tuším také ľudové, to preto aby Slovač náhodou nezabudla ako sa v kríze choval aj keď zasa bude nejaký k*t sľubovať voľačo zadarmo .. aby potom mohol pocichúčky kradnúť.

    aktuálne teda okrem šaša (komedianta a pod.) čo vymyslel Fico..

    akú ale naozaj ľudovú prezývku / nadávku ma vlastne náš nový pán premiér?

    Naozaj sme také blbé ovce že to nedáme?
    To musí Fico?

    šašo politiky to je slabé…

    tak toto bola moja Nedeľná chvíľka poézie..

    prajem všetkým pekný týždeň, nenakazte sa ako sliepky či ovce, a keď už.. vyležte to bez komplikácií ! Nech máme skôr imunitu.

    P.S. akurát kukám že premiera Johnsona vezú do nemocnice, vraj na testy… nooo iste, na testy … či mu pasuje ventilátor…
    druhý týždeň sa Covid zhorší, pravda že?

  18. Lubo.áno má ústavnú väčšinu.ale dokedy pri takomto prístupe.aj Kotlebovi sa smiali a kde je teraz,a stale viacej ludí mu fandí.“lebo múdro rozpráva“

  19. ale za tú dobu bude v telke stráááášne veľa krát.dúfam že sa mu to omrzí.ale skorej asi nie.ale ked vydrži 4 roky tak pridem do Seredi a ožeriem sa s Milošom

  20. Je smutne,že aj v takejto zložitej dobe,politici neťahajú za jeden povraz,ale,čo čakať od banditov,čo tu 12 rokov vykrádali štát a je mi nepochopiteľné,že samozrejme okrem smeráckych mimonov.. túto bandu obhajujú aj ľudia,ktorí so Smerom nemali nič spoločne…žeby..masochisti..

  21. Treba pocitat s tým ze toto tak skoro a vôbec neskončí. Toto je len zaciatok. Fekalie a kanalizacie zacinaju byť coraz viac kontaminovane koronavirusom co nasledne ide do spodnych vôd. A šíri sa to nekontrolovane všade. Dude to trvale pritomne všade. Zdravotníctvo je katastrofalne lôžkovo apristrojovo poddimenzovane lebo si ho politici a lekári rozdelili do svojich súkromných ruk a tu je dosledok sukromneho usporneho opatrenia. A teraz sa boja ze budeme skapinat doma, na uliciach a chodbach nemocnic. A nasledne ich za to brat na zodpovednost a trestat.

  22. Obyvatel,nerozsiruj neustále a stále poplašné správy,lebo tomu hovno rozumieš,tak drž hubu a nestráca starých ľudí.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img