Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Juraj Kemka uväznený za hranicami: Karanténa v Rakúsku... O Slovensku môže len snívať!

Juraj Kemka Zobraziť galériu (6)
Juraj Kemka (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Zatvorené hranice, zrušené divadelné predstavenia aj televízne nakrúcania. S týmto všetkým sa za posledné obdobie musel vyrovnať herec Juraj Kemka (44). Rovnako ako mnoho ďalších Slovákov, aj sa rozhodol bývať v Rakúsku neďaleko hraníc...

Spolu so svojou rodinou sa tak v nasledujúcich týždňoch zrejme nebude môcť vrátiť na Slovensko, kde žijú ich najbližší. S manželkou a deťmi teda aktuálne karanténu trávia v Rakúsku, odkiaľ sa herec a zabávač spojil s moderátormi markizáckeho Telerána.

Galéria: Takto jednoducho si vyrobíte rúško!
Tým prezradil, že čas trávia aj prechádzkami po dedine a čo ho mimoriadne potešilo, je skutočnosť, že Rakúšania po novom konečne musia nosiť rúška, keďže podobné nariadenie u nich doteraz nefungovalo. „Keď niekoho stretneme, každý má rúško, čo je veľmi dobré a ja to oceňujem,” vyjadril sa k novým opatreniam. 

Juraj Kemka trávi karanténu za hranicami Slovenska.
Zobraziť galériu (6)
Juraj Kemka trávi karanténu za hranicami Slovenska.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

S rodinkou trávia čas aj hrami a posledné obdobie vníma tak, akoby bol každý deň nedeľa. Priznal však, že čo mu veľmi chýba, je práca. „Hlavne mi chýbajú diváci, ktorí za nami vždy chodili, tá spätná väzba je dôležitá. Divadlo je ako droga, takže veľmi mi to chýba. Ale ja si to nahrádzam,” uviedol herec, ktorý si pracovné voľno kompenzuje aspoň tým, že každý večer na svojom Instagrame fanúšikom číta tvorbu Júliusa Satinského. 

Viac o téme: Juraj Kemka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu