Mnohí z nás dodnes čakajú večnosť pokým skončia otravné reklamy, alebo konečne začne obľúbený program či seriál. Klasické sledovanie televízie je však časovo neefektívne a nepohodlné. „Pri štandardnej televízii ste obmedzený na svoj televízor a súčasne sa musíte prispôsobovať času vysielania. Trendy vo svete sú opačné,“ konštatuje Pavel Górecki z Lepšia.TV.

Telka sa vám prispôsobí

V okolitých krajinách ako aj na Slovensku sa začína presadzovať internetové sledovanie televízie. Takýto spôsob nie je založený na montáži rôznych zariadení, satelitov či ťahaní káblov. Všetky televízne stanice sledujete cez internet ktorý máte doma, v práci, na chalupe, v hoteli či v mobile. Základnou prednosťou je to, že vy rozhodujete kedy a čo budete pozerať. Stanete sa skutočným pánom svojej televízie. Svoj obľúbený program, spravodajstvo či seriál si vyberiete z ponuky a pustite práve vtedy, keď máte na neho náladu či čas. Už sa viac nemusíte prispôsobovať času vysielania či ponáhľať sa domov, pretože nestihnete začiatok. Internetové sledovanie televízie sa vám plne prispôsobí.


Žiadne káble či zmluvy

Rovnako odzvonilo časom, keď prišli na celý deň montážni technici a začali vám vŕtať do stien a ťahať nepraktické a neskladné káble. Tomuto sa môžete elegantne vyhnúť. Stačí mať internetové pripojenie od ľubovoľného operátora, nemusíte ani meniť svoj televízny prijímač. Rovnako si nelámte hlavu s dlhými zmluvami či pokutami za skoršie vypovedanie zmluvy. „Zmluvu budete podpisovať iba v prípade, keď sa rozhodnete pre prenájom Lepšia.TV boxu. V ostatných prípadoch nič nepodpisujete. Jednoducho si u objednávky zvolíte dĺžku predplatného a riadite sa následne našimi inštrukciami. Je to jednoduché, rýchle a k ničomu sa nezaväzujete. Najlepšie je na tom to, že službu si môžete kedykoľvek zmeniť, alebo zrušiť. Je len na vás kedy ju chcete využívať. Plne sa prispôsobí vašim potrebám,“ konštatuje Pavel Górecki za Lepšia.TV.


Internetový prístup

Niektorí sa môžu obávať, že sledovanie televízie cez internet si vyžaduje rýchly internet a vysokú prenosovú rýchlosť. Aj tu máme pre vás dobrú správu. „Vďaka modernému formátu H.265, ktorý ako jediná spoločnosť používame, sme boli schopní docieliť plynulého prehrávania HD prenosu aj pri nízkom dátovom toku. Pre plynulé prehrávanie odporúčame rýchlosť sťahovania dát 1,2 Mb/s pre štandardnú kvalitu a 3 Mb/s pre sledovanie Lepšia.TV v HD rozlíšení,“ konštatuje Pavel Górecki. Nemusíte sa tak báť sekania či dlhého načítavania programu.


Akékoľvek zariadenie

Klasický poskytovatelia televízie mnohých z vás obmedzili v tom, že ju môžete sledovať iba na jednom zariadení.  A to je veľká chyba.  Sloboda a voľnosť dorazila aj do tohto segmentu. Na sledovanie televízie cez internet môžete využiť aj mobil a tablet. Oceníte to ak ste na služobnej ceste, dovolenke či chate. To iste platí o počítači a notebooku. Samozrejmosťou je sledovanie programov cez vašu Smart TV. Pre toho, kto nevlastní smart televízor môže využívať Lepšia.TV box, ktorý obyčajný televízor premení na moderné  multimediálne centrum.


Najnižšia cena

Cena internetového sledovania televízie je finančne veľmi zaujímavá. Ukážeme vám ju na príklade poskytovateľa Lepšia.TV. V tomto prípade získate 93 televíznych staníc vrátane prémiových a 42 HD kanálov. Vyskúšať tento balík môžete úplne bez záväzkov. Cena je  0,10 € za úvodný mesiac. Následne je to 7,39 eur mesačne. Pokiaľ by ste neboli spokojný, môžete službu kedykoľvek zmeniť, alebo zrušiť. A to bez akýchkoľvek pokút či poplatkov. Ponuka v sebe zahŕňa aj archív televíznych staníc 30 dní spätne. Súčasťou služby je nahrávanie programu či pretáčanie reklám. Niektorých môže zaujať aj to, že v tejto službe je zahrnuté aj počúvanie viac ako 20 000 rozhlasových staníc z celého sveta.

Sme presvedčení, že ak raz skúsite sledovať televízie cez internet a spoznáte všetky výhody, ktoré so sebou prinášajú, už nikdy nebudete chcieť sledovať televíziu inak.