MojAndroid

Huawei P40 Pro je jedným zo štvorice modelov z radu P40. Zároveň ide o najvybavenejší smartfón výrobcu, ktorý sa dostane na slovenský trh. Existuje aj verzia P40 Pro+, ktorá sa k nám nedostane.

Novinka, ako každý rok, aj tento zaujme kvalitami fotoaparátu. Po prvom dni musím uznať, že fotky sú naozaj pekné. Zariadenie už bolo otestované aj portálom DxOMark, kde sa umiestnilo na prvom mieste. Skúsil som urobiť aj niekoľko fotografií v noci a bol som veľmi príjemne prekvapený. Práve nočné fotografie budú silnou stránkou Huawei P40 Pro. Viac ale v recenzii. Čo je dôležitejšie, Huawei P40 Pro prišiel bez služieb Google. To sme samozrejme očakávali, kauza Huawei vs USA sa ešte nevyriešila.

Huawei P40 Pro fotoaparat

Obháji svoju cenu aj bez Google služieb?

Huawei P40 Pro som si včera rozbalil, čo ste mohli vidieť na živom videu na našom Facebooku. Zariadenie naozaj zaujme, svetlé farby spolu s matným prevedením zadnej strany a masívnym výstupom časti fotoaparátu majú svoje čaro. Ide o jeden z najkrajších smartfónov. Navyše, výborne odoláva odtlačkom prstov.

Huawei P40 Pro – Unboxing

Zveřejnil(a) MojAndroid.sk dne Čtvrtek 2. dubna 2020

Ja sa samozrejme púšťam do testovania. Zvedavý som najmä na to, ako sa vysporiadam s absenciou aplikácií Google. Väčšina z nich sa dá nahradiť, no niektoré sú doslova nutnosťou. Po pár hodinách s novinkou môžem povedať, že to až také zlé nebude. Nechcem tým samozrejme zľahčovať situáciu, Google služby by Huaweiu P40 Pro prospeli určite viac. Napríklad aj preto, lebo jeho cena je stanovená na 999 eur.

Huawei P40 Pro: Začíname s testovaním, pýtajte sa

Novú vlajkovú loď už držím v ruke a začínam s testovaní. Ak máte nejaké otázky, môžete sa pýtať. Na otázky odpoviem buď priamo v komentároch pod týmto článkom alebo v písanej recenzii.

Dokáže si atraktívny dizajn a kvalitný fotoaparát obhájiť vysokú cenu aj na úkor absencie Google služieb?

3.4.2020

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+