Film Morbius nakoniec tento rok neuvidíme. Koľko musí upír počkať?

Nenechajte si ujsť

Roland Brožkovič
Roland Brožkovič
Ahojte, volám sa Roland, mám 21 rokov a študujem masmediálnu komunikáciu v Trnave. Vo voľnom čase pozerám filmy, seriály, e-športy alebo hrám počítačové hry. Rád cestujem a objavujem nové miesta.

Tentokrát to nie je žiadny aprílový žart. Film Morbius je ďalší kasový trhák, ktorý padol za obeť koronavírusu a tento rok ho už neuvidíme. Potvrdilo to samotné Sony. Ako to nakoniec bude s naším upírom?

Odklad o 7 mesiacov

Sony odložilo Morbiusa o sedem mesiacov. Jared Leto si tak v kinách zahrá upíra až v roku 2021, presnejšie 19. marca. Po nečakanom úspechu Venoma z roku 2018 si japonský gigant buduje svoje vlastné Marvel univerzum. Zrejme to plánujú nejak prepojiť aj s MCUTom Holland si vo filme strihne nejaké to cameo.

Už prvý trailer nám priniesol rôzne náznaky, kde sa objavil napríklad Michael Keaton, ktorý V MCU stvárňuje záporáka menom Vulture. Mňa osobne však najviac zaujal záber, kde bolo vidieť plagát so Spider-Manom a nápisom „vrah“. Tento Spider-Man bol ale, nevedno prečo, celkom jednoznačne oblečený v kostýme z Raimiho trilógie. Nikto nevie prečo zvolilo Sony práve tento starý oblek, ale zrejme sa s divákmi len zahráva a tento záber sa vo filme nakoniec neobjaví.

Morbius Raimi oblek
Zdroj: insider.com

Morbiusa čaká vážna konkurencia

Nový dátum premiéry je viac než trúfalý. V kinách mu totiž budú robiť spoločnosť filmy ako nové Paranormal Activity čí Tomb Raider 2 v podaní Alicie Vikander. Obidve snímky majú mimoriadne úspešných predchodcov. Táto  kombinácia nehrá nášmu upírovi veľmi do karát ale Sony snáď vie, čo robí.

Len pre porovnanie, pôvodne mala Morbiusovi konkurovať komédia Barb and Star Go To Vista Del Mar a druhý víkend si mal v kinách odbíjať Nolanov Tenet. Pre film by tak bolo podstatne jednoduchšie presadiť sa a napodobniť úspech Venoma.

Morbius
Zdroj: looper.com

Jared Leto o koronavíruse vôbec nevedel

Covid-19 spôsobil obrovské zmeny v živote každého z nás, zatvára školy, ľudia nechodia do práce a obchody sú plné. Predstaviteľ Morbiusa však na svojom Twitteri prednedávnom prezradil, že o epidémii nevedel celých 12 dní, pretože sa zúčastnil púštnej meditácie a nekomunikoval s okolitým svetom. „Vrátil som sa do celkom odlišného sveta, ktorý sa navždy zmenil. Skutočne neuveriteľné. Dostávam správy od rodiny a kamarátov po celom svete a vstrebávam čo sa deje,“ prezradil.

Bude podľa vás Jared Leto dobrý Morbius? Vyjadrite sa do komentárov.

Zdroj: screenrant.com, gamespot.com

Mohlo by sa ti páčiť

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -