Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Martin Valihora má dcérku s herečkou, tá sa pochválila krásnou fotkou bábätka!
Zdielať na

Martin Valihora má dcérku s herečkou, tá sa pochválila krásnou fotkou bábätka!

Archívna reportáž

Azda najznámejší slovenský bubeník, 43-ročný Martin Valihora, sa pred nedávnom stal po druhýkrát otcom. Pre jeho polovičku, herečku Natáliu Germáni (27) je to rodičovská premiéra. Rozkošné dievčatko teraz ukázala na obdiv na svojej sociálnej sieti.

Prírastkom do rodiny sa hneď po narodení pochválil aj Martin Valihora, no pridal len fotky maličkých rúk a nožičiek. Až šťastná mama ukázala aj tvár rozkošnej dcérky. Dievčatko má vskutku originálne a nezvyčajné meno – Zuna.

Rodičia sa pri výbere mena podľa vlastných slov inšpirovali slovenskou literatúrou, konkrétne postavou mlynárky Zuny z románu Nevesta hôľ od Františka Švantnera. Holt, umelci sa nezaprú.

Martin Valihora má k Amerike špeciálny vzťah:

Natália sa ich podarenou dcérkou pochválila na sociálnej sieti:

Dievčatko uzrelo svetlo sveta, konkrétne svetlo New Yorku, už 12. februára 2020 a teda čoskoro oslávi dva mesiace života. Herečka sa v príspevku vyznáva z pocitov, ktoré v nej dcérka vyvoláva. "Neviem, ako opísať ten pocit, keď sa na ňu pozriem. Pre tých, čo nemajú deti, ako som ja nemala, to nie je asi zaujímavé a tí, čo deti majú, ho dávno poznajú. Množte sa, je to krásne,“ odporúča na konci príspevku Natália.

Aj hudobníkova prvorodená dcérka Viktória sa teší z malej sestričky:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

??

Príspevok, ktorý zdieľa Viktoria Valihora (@viktoriavalihora),

Radosť urobila malá sestrička aj Martinovej prvej dcérke, Viktórii (12), ktorú má zo vzťahu s redaktorkou TV JOJ Alexandrou Orviskou (36). Zaujímavosťou je, že aj Viktória sa narodila v meste, ktoré nikdy nespí, v americkom New Yorku. Podľa fotiek na jej instagramovom profile je jasné, že svoju malú sestričku už teraz zbožňuje.

Súvisiace články

Najčítanejšie