Reklama

Slovenský kanál o koronavíruse v ponukách dvoch nových operátorov

Špeciálny tematický spravodajsko-edukatívny kanál pod názvom Corona Virus Info TV, ktorý prevádzkuje košický operátor Antik Telecom, pridali dnes do svojich ponúk OTT platformy Lepšia.TV (Lepší.TV) a Sledovanie TV (Sledovani TV).
Pokračovanie nižšie:

Corona Virus Info TV vysiela 24-hodín denne. Divákom prináša aktualizované informácie o počte nakazených, vývoji ochorenia a aktuálne obmedzenia pre občanov. Nechýbajú ani rady ako sa postarať správne o zvýšenú osobnú hygienu, rozhovory s odborníkmi či spravodajstvo.

Sledovanie TV ponúka Corona Virus Info TV v SD kvalite. Slovenskí klienti majú program k dispozícii od bezplatného balíka Na skúšku, českí predplatitelia ho získajú až od balíka Základ.

Lepšia.TV zaradila Corona Virus Info TV v HD kvalite. Stanicu môžu sledovať všetci predplatitelia služby.

K dnešnému dňu tak môžu špeciálnu stanicu prijímať klienti Tango TV, Antik TV, Lepšia.TV (Lepší.TV) a Sledovanie TV (Sledovani TV). Práva na šírenie dáva Antik bezplatne k dispozícii všetkým, ktorí o ne prejavia záujem.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. „Práva na šírenie dáva Antik bezplatne k dispozícii všetkým, ktorí o ne prejavia záujem.“ Som zvedavý, kto všetko bude mať záujem vo „verejnom záujme“.

    1. Operátori to nem chcú pridávať asi preto, lebo je to pre nich de facto reklama pre konkurenciu…

  2. Mne nechýba. Všetko je na webe. Alebo na TA3. Ďaľší zbytočný kanál.

  3. Vinikajúci kanál o corone,ktorý podáva aktuálne informácie o situácii nielen u nás,ale aj aktuálne zábery a info zo sveta.To TA3 ani STV nedávajú.

    1. Jediné zaujímavé info o koronakríze je počet nakazených u nás aj vo svete, nové opatrenia vlády, odhady dopadu na ekonomiku a aktuálne odporúčania expertov a to sa dá zhrnúť do troch až desiatich minút. Sledovať taký program dlhšie, švaclo by ma o zem.

  4. To kto mohol vymyslieť takú hovadinu, nestačí nám TA3;

Komentáre už nie sú povolené.