Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Spevák Janek Ledecký: Nakazil som sa koronavírusom cez kontakty s Ester!
Zdielať na

Spevák Janek Ledecký: Nakazil som sa koronavírusom cez kontakty s Ester!

Archívna reportáž

Známy český spevák a skladateľ po návrate zo zahraničia absolvoval dobrovoľnú karanténu. Obával sa totiž, že sa na neho táto pliaga stihla nalepiť.

Janek Ledecký (57) trávil čas s rodinou na horách v Alpách, keď sa V Európe rozzúrila epidémia vírusu.

Ako uvádza denník blesk.cz, Janek vyjadril podozrenie, že vírus mohol spolu s manželkou dostať od slalomového trénera svojej dcéry, úspešnej snowboardistky a olympijskej víťazky, Ester Ledeckej (25). „Sme presvedčení, že sme to mali tiež, ale patríme k tej šťastnej populácii, ktorá nemá bud žiadne, alebo úplne nepatrné príznaky,“ tvrdí spevák a autor hitu Proklínám či Na ptáky sme krátký.

Janek Ledecký v relácii Všetko čo mám rád zaspieval svoj romanticky hit, Pekná, pekná, pekná:

​S manželkou vraj iba pociťovali istý diskomfort, no počas prvých troch dní po návrate ich to prešlo. „Neriešil som to, veď aj tak sme boli doma,“ vysvetľoval svoje počínanie pri podozrení.

Na Facebooku, žiaľ, musel Janek fanúšikom oznámiť správu o zrušení online koncertu:

Obaja sa však dnes už cítia v poriadku. Avšak, vírus sa mu postavil do cesty opäť, tentokrát sú však v karanténe jeho kolegovia hudobníci, s ktorými mal v pláne odohrať online koncerty. Fanúšikovia si tak budú musieť ešte chvíľu počkať, keďže zdravie je v tomto prípade prvoradé.

Súvisiace články

Najčítanejšie