VIDEO V ankete Hráč mesiaca suverénny triumf Greifa

Dominik GreifDominik Greif Zdroj: Fortuna liga

BRATISLAVA - Brankár ŠK Slovan Bratislava Dominik Greif ovládol suverénnym spôsobom anketu Hráč mesiaca február/marec. Odchovanec belasých zvíťazil v ankete vôbec prvýkrát.

Nikto nebol lepší ako Dominik Greif. Nikoho výkony neboli na jar výraznejšie. Brankár belasých si drží dlhodobo vysokú výkonnosť, no v ankete Hráč mesiaca triumfoval prvýkrát. „Veľmi sa tomu teším. Konečne,“ usmieval sa Greif počas utorňajšieho live streamu na Instagrame Fortuna ligy, keď mu moderátor túto správu oznámil. Dominik Greif sa teší z triumfu právom, veď na jar vôbec neinkasoval, a to si v štyroch odohraných zápasoch pripísal na konto plnú minutáž. Momentálne ťahá už 591-minútovú šnúru bez inkasovania.

„Na ihrisku sme viacerí. Musím povedať, že to je aj vďaka výbornej obrane. Niekedy počas zápas nemám vôbec žiadnu prácu. Niekedy ale aj niečo chytím,“ hovorí so svojim typickým úsmevom a šarmom 22-ročný brankár aktuálneho majstra. Martin Poljovka, rovnako ako štyria ďalší porotcovia, zaradil Greifa na prvé miesto v ankete, medzi fanúšikmi skončil druhý za stopérom Spartaka Trnava Bogdanom Mitreom. „To, že je Greif komplexný brankár, nie je žiadna novinka. V našej lige ale ukazuje obrovskú kvalitu a stabilitu v zápasoch, kde musí riešiť len jednu či dve situácie. Je ozajstnou oporou,“ chváli urasteného brankára bývalý slovenský reprezentant. Toto je Hráč mesiaca február/marec Dominik Greif:

Partnerom ankety Hráč mesiaca je ArkoDEFENSES od S&D Pharma SK. 

Viac o téme: Fortuna liga Dominik Greif Hráč mesiaca
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: Fortuna liga; VIDEO: Youtube
  • Zdroj: PR článok

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy