Zatiahnuté, dažďové prehánky
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Tak to je vrchol! Jasmina dala von TOTO VIDEO a ľudia šalejú!
Zdielať na

Tak to je vrchol! Jasmina dala von TOTO VIDEO a ľudia šalejú!

Archívna reportáž

Tretí týždeň karantény je niečo, čo ľudia na Slovensku doteraz nepoznali. Je to ťažká skúška pre rodiny, pre zamestnancov, zamestnávateľov, ale najmä - je to obrovský nápor na psychiku. A tak nečudo, že každý sa pokúša ventilovať, ako sa dá. jasmina

Hoci Jasmina a Rytmus nežijú v úplnej izolácii, ako dokazujú fotkami z prechádzok a výletov, tiež sa im do istej miery zastavil život, minimálne ten pracovný. A evidentne Jasmina už nevie, čo so sebou.

Že má pani Vrbovská obrovský zmysel pre humor už dokázala viackrát. Nebojí sa vystreliť si aj sama zo seba, niekedy aj krutým spôsobom. Pred týždňom dala von improvizovaný koncert pri smetiakoch, teraz prišla s niečím podobným.

Pred časom navštívila Jasmina Vysoké Tatry:

​Aj tentokrát jej robil spoločnosť kamarát Milan, s ktorým zjavne dostávajú tie najšialenejšie nápady. Vyobliekali sa, nalíčili a spustili koncert. Jasmina v podobe repeťáckej hviezdy Heleny Vrtichovej začala zo seba drať tóny nesmrteľného hitu, no len v podobe karaoke. "Nedá sa, nedá sa kúpiť si rozum za groš zlatý," parafrázovala Jasmina v komentári k videu verš zo známej piesne Diridonda.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Nedá sa, nedá sa kúpiť si rozum za groš zlatý ?‍♀️ Klavesy : @milanwtf

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Na "klávesy" hral jej kamarát Milan, akurát, že to bol gril a použil na to zubné kefky. Pozitívne komentáre k videu nemali konca. Nečudo, dvihnúť ľuďom v tejto situácii náladu sa skutočne počíta a je jasné, že Jasmine sa to podarilo. Video má toľko zhliadnutí, ako v poslednej dobe dosiahla len smetiakovým koncertom. Možno by mala prehodnotiť zamestnanie a začať sa živiť ako zabávačka.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie