Dokážu si vás pekne obmotať okolo prsta. 3 znamenia zverokruhu, ktoré sú majstri v manipulácii

Hyriaková Kristína

Foto: unsplash

Pokiaľ ide o manipuláciu, človek to buď vie, alebo nie. Niektorí ľudia sú jednoducho experti v tom, ako sa správajú k ľuďom a aj v tom, ako pristupujú k životu. Pokiaľ však ide o vzťahy, je niekedy ťažké odhadnúť, kto to myslí vážne a kto vami len manipuluje podľa toho, čo mu v danej chvíli vyhovuje.

Článok pokračuje pod videom ↓

Nie každý vie, ako sa má správať k ľuďom tak, aby robili presne to, čo chcú. Niekedy to jednoducho nie je úplne ideálne, ale napriek tomu je fajn, pokiaľ vám je jasné, že vás niekto manipuluje. Skutočné majstrovstvo však spočíva v tom, že nemáte ani poňatia, že vami niekto manipuluje. Niekto to má jednoducho v sebe. A podobne to býva aj so znameniami. Niektoré jednoducho vedia, ako s ľuďmi poriadne zamávať.

Foto: unsplash

Býk

Býk má v sebe niečo čarovné, čo vás jednoducho opantá. Možno je to jeho povahou alebo proste niečím, čo nosí celý čas pri sebe a v sebe, ale keď sa na vás pozrie, je vám jasné, že mu splníte aj modré z neba, pokiaľ by o to šlo. Keďže vám je jasné, že sa zmanipulovať dať nechcete, nemusíte sa ničoho obávať. Pri býkovi vám všetko pôjde tak prirodzene, že ani nezistíte, že vám vlastne podsunul svoj vlastný názor. Osvojíte si ho a bude vám pripadať ako váš. No v konečnom dôsledku vám to vôbec nebude prekážať, čo je ideálne.

Foto: Unsplash

Strelec

Strelec je veľmi obľúbený v kolektíve, preto je pre neho veľmi jednoduché niekoho presvedčiť o svojom názore. Napriek tomu by ste mali jednoznačne myslieť na to, že pokiaľ ide o manipuláciu, práve Strelec je v tom najväčší majster, akého by ste mohli poznať. Kedykoľvek máte pocit, že niečo vo vašom živote nefunguje, musíte sa proste nastaviť na to, že pri dobrej manipulácii od Strelca vám budú všetky vaše problémy pripadať maličké. Otázkou však zostáva, je to naozaj dobré?

Foto: unsplash

Kozorožec

Pokiaľ ide o Kozorožca, ľudia sú z neho veľmi často zmätení. Nevedia, čo si majú myslieť o ňom a ani o jeho názoroch, a preto je viac, než len podstatnejšie, aby ste mysleli na všetko, čo skutočne potrebujete. On to vie a dostane to z vás. Z nejakého dôvodu je práve Kozorožec znamenie, ktorému sa len veľmi ťažko hovorí nie a on to veľmi dobre vie. Preto by ste si mali dávať pozor, k čomu všetkému vás svojím správaním dokáže reálne prinútiť. Peniaze, kúpa, odchod do zahraničia. Skutočne je v tom majster.

Najnovšie články