shutterstock
StoryEditor

Tajomstvo jej krásy odhalené! Tento rituál dodržiava Jennifer Aniston každý deň

02.04.2020, 10:00
Celebrity
Napriek tomu, že má 51 rokov, sa stále radí medzi najkrajšie ženy šoubiznisu.. a toto je dôvod prečo!

Aniston vraj váži skoro rovnako, ako keď začínala hrať v seriáli Priatelia. Vo forme sa udržiava už dlhé roky stále rovnakým spôsobom. Iba pridala pri cvičení na intenzite a o trochu viac obmedzila príjem stravy. Po štyridsiatke to vraj s udržaním váhy nie je také jednoduché.

Každý deň začína zdravými raňajkami a cvičením a hneď po prebudení vypije teplú vodu, do ktorej vytlačí polku citróna. "Keď pracujem, vstávam o pol piatej ráno. Keď mám voľný deň, vstanem o ôsmej hodine ráno. Vždy si na cvičenie urobím čas. Mám výhodu v tom, že nie som lenivá a milujem pohyb," oznámila Aniston v rozhovore pre americký server Well and good.

Nikdy nezabúda ani na osvieženie pleti. K tomu jej vraj stačí len obyčajné mydlo. "Vyhovuje mi to. Mám rada, keď sú veci jednoduché a nezaberajú príliš veľa času. Voda a mydlo je to pravé pre moju pleť," pokračovala herečka. Hneď po očiste tela nasleduje očista mysle, kedy približne polhodinu medituje.

"Väčšinou si potom dám proteínový koktail s banánmi, čučoriedkami a mrazenými malinami. Alebo si urobím zeleninový kokteil. A keď si nemôžem urobiť koktail, dám si toast s vajcom a trochou avokáda. Alebo si dám kašu z vločiek a mandľového mlieka a pridám do toho trochu banánov. Je to veľmi lahodné," prezradila svoj recept na zdravú raňajkách.

Hoci sa takto stravuje už mnoho rokov, stále sa týmito raňajkami neprejedla a vyhovujú jej. "Dodá mi to veľa energie," myslí si.

Pohyb ako kľúč k dokonalej postave

Po raňajkách sa potom zverí do rúk profesionálneho trénera. "Trénuje ma žena, ktorá normálne vyučuje jógu. Dávame si zahrievacie kolo plné cvičenia na pol hodiny a potom štyridsať minút praktizujeme jogu. Je to naozaj intenzívne cvičenie a je náročné," doplnila.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 09:07