5 tantrických trikov pre úžasný orgazmus!

vášeň, orgazmus
5 tantrických trikov pre úžasný orgazmus! GettyImages

O tejto prastarej východnej technike ste už možno počuli všeličo. Ale netrápte sa: Aby ste si mohli vychutnať všetko, čo tantrický sex ponúka, nemusíte kupovať orientálny koberec, či si dokonca oholiť hlavu.

Na začiatok, ak sa chcete dostať k jadru toho, čo vlastne tantrický sex znamená, musíte pochopiť nasledovné. Tantrický sex nie je o dlhotrvajúcich zvrátených milostných orgiách. Je to o prežívaní fyzickej a duševnej jednoty, o vzájomnej úcte medzi partnermi a dosiahnutí osvietenia vďaka spojeniu dvoch tiel. Tantrický prístup má do činenia viac s mentálnym prístupom a nezáleží, akú polohu počas milovania používate. Ako začleniť tantrické prvky do vašej spálne? Tu je niekoľko tipov:

1. Sústreďte sa na svoj ​​dych a reakcie na dotyk vášho partnera i vaše

Mnohé z nás počas milovania rozmýšľajú, čo prichystajú na večeru alebo nad zážitkami uplynulého dňa. Chyba. Ak túžite prežiť úžasné vyvrcholenie, sústreďte sa na to, ako reaguje vaše telo na partnerove hladkanie, na svoj dych a danú chvíľu, ktorú prežívate.

2. Dávajte a prijímajte – začnite s bozkami

Dajte si prestávku. Nechajte sa bozkávať partnerom, pričom každý dotyk jeho pier si vychutnajte. Potom úlohy otočte.

3. Urobte si hodinovú masáž – ale zatiaľ žiadny sex!

Navzájom si doprajte masáž celého tela. Ukončite to stimuláciou erotogénnych zón. Pomôže vám to tiež objaviť nové citlivé miesta na vašej pokožke. Nehovoriac o tom, že takáto masáž je vynikajúcou predohrou.

4. Hovorte s partnerom o sexe, ale nemilujte sa

Napriek tomu, že sex už nie je takým tabu, akým bol kedysi, ešte stále niektorí z nás majú vo svojom vnútri skryté zábrany, o ktorých nedokážu otvorene hovoriť. Skúste ich spoločne prelomiť. O to väčšie potešenie a pocit uvoľnenia zažijete, ak ich prekonáte.

5. Preskúmajte osobné sexuálne tabu spolu

Ak chcete získať viac odvahy, môžete identifikovať niekoľko osobných tabu. Cieľom toho je zbaviť sa predsudkov o sebe a byť otvorený voči krásnym intímnym chvíľam s partnerom.

Pre spríjemnenie sexuálneho života navštívte aj tieto e-shopy:

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom