Filmové novinky na apríl 2020 alebo sleduj filmy doma a prispej na potreby nemocniciam

1.4.2020|Ivet Kollárová|

Pravidelne takto vždy na začiatku mesiaca prinášame článok o nových filmoch, ktoré prichádzajú do kín. Žiaľ, tento apríl je iný. V nezávidia hodnej situácii sa ocitli aj naše obľúbené kiná, ktoré zavreli ako prevenciu pred šíriacim sa vírusom Covid-19, ktorý zasiahol celý svet a ovplyvňuje každú oblasť nášho života. Z tohto dôvodu urobili opatrenia aj distribútori, ktorí zrušili všetky aprílové premiéry filmov a presunuli ich na neskoršie mesiace. V niektorých prípadoch využili distribútori (najmä tí americkí) online platformy, kam presunuli svoje filmy na priame stiahnutie. Jedná sa najmä o filmy Bloodshot, Emma., animák Vpred, či indie film Never Rarely Sometimes Always

V tejto chvíli to na skorý návrat do kín nevyzerá a ohrozené sú ako májové filmy, ktoré budú s najväčšou pravdepodobnosťou rovnako všetky zrušené (a presunuté), tak aj tie júnové.

My pevne veríme, že situácia sa začne čoskoro zlepšovať a my sa budeme môcť vrátiť do kinosál, aby sme si mohli vychutnať všetky tie úžasné filmy, ktoré netrpezlivo čakajú „za oponou“, aby sa nám predviedli na veľkom plátne.

Dovtedy si dávajte pozor a sledujte filmy doma, možností je habadej :)

Ak by ste sledovaním filmov chceli pomôcť a prispieť na potreby pre nemocnice, túto možnosť ponúka stránka dafilms.sk, kde si môžete pozrieť kvalitné hrané aj dokumentárne slovenské a české filmy (prehrávaním filmov prispejete sumou 0,20 centov).

  Foto © Depositphotos

Súvisiace články