24.04.2024, meniny má
1. apríla 2020

Navštívili sme profesionálny seredský autoservis, ktorý ponúka expresné prezutie pneumatík

Máme za sebou miernu až prekvapivo teplú zimu a čakajú nás už teplejšie mesiace. So skorou jarou prichádza obdobie, kedy vodiči áut venujú zvýšenú pozornosť svojim automobilom a návšteva pneuservisov čaká na všetkých, ktorí chcú mať túto povinnosť čím skôr za sebou.

Navštívili sme preto kvalitný seredský pneuservis s názvom Autoservis – Pneuservis Horný Čepeň, aby sme vám ukázali, ako to v ňom funguje. Sídli na ulici Hornočepeňská 4610/122A a môžete ich kontaktovať aj na telefónnom čísle 0918 033 592Okrem toho vám odporúčame sledovať aj ich čerstvo založený facebookový profil. Teraz sa už však poďme pozrieť, ako to v tomto profesionálnom autoservise vyzerá.

Autoservis – Pneuservis Horný Čepeň sa nachádza na ulici Hornočepeňská 4610/122A v Seredi. Zdroj: Seredsity.sk

Ozonácia vozidla dezinfikuje vaše auto s vysokou účinnosťou

Pri návšteve tohto autoservisu odporúčame využiť ozonáciu vozidla. Kvalitná dezinfekcia auta ozónom je v súčasnej situácii spojenej s koronavírusom vyhľadávanou službou, ktorá získava na popularite. Autoservis – Pneuservis Horný Čepeň ponúka aj túto vysokoúčinnú dezinfekciu, ktorá odstráni z vozidla všetky patogény, baktérie, vírusy a alergény.

reklama

Ozonáciou docielite zdravotne nezávadný vzduch, odstránite zápach, vyčistíte klimatizáciu od všetkých škodlivín a budete mať istotu, že vaše vozidlo je čisté a bez baktérií. Ozón patrí medzi to najlepšie, čo sa dá na dezinfekciu použiť. Je to spoľahlivá metóda, ktorá vám zaistí maximálnu dezinfekciu vášho vozidla. Cena za ozonáciu vozidla je v tomto autoservise stanovená na 15 eur. Odporúčame zavolať do autoservisu vopred na spomínané číslo 0918 033 592.

Prezutie pneumatík nechajte na profesionálov

V súčasnej dobe jazdí po cestách stále viac áut, s čím súvisí aj zvýšená pozornosť a starostlivosť o svojich tátošov. Prechod zimy je trocha ťažkopádny a niekedy nevieme odhadnúť, kedy sa teploty ustália. Základným pravidlom na výmenu zimných pneumatík je hranica 7 °C. Ak sa táto priemerná denná teplota ustáli a udrží sa pár dní, tak je to jasný signál, že pneumatiky môžete vymeniť.

Ak ste v minulosti investovali do zimných pneumatík, ich profesionálne prezutie za letné pneumatiky nie je vôbec nákladné. Veľa zručnejších šoférov si môže povedať, že pneumatiky si dokáže vymeniť aj svojpomocne. Opak je pravdou. Túto povinnosť by ste mali nechať na profesionálov, lebo samotné prezutie nie je len o výmene, ale aj o profesionálnom vyvážení, odbornom skontrolovaní a posúdení stavu.

Vozidlo musí byť na cestách maximálne bezpečné, musí mať svoju stabilitu, dynamiku a šetriť drahé tlmiče. Pracovníci z Autoservisu – Pneuservisu Horný Čepeň vám určite poradia, ako sa o svoje pneumatiky treba starať, ako ich uskladňovať a po akom časovom období treba zainvestovať do nových pneumatík.

Po zime treba určite skontrolovať, akú hĺbku dezénu majú letné pneumatiky, ktoré chcete počas sezóny využívať. Nehovoriac o tom, že niektorí ľudia využívajú zimné pneumatiky počas celého roka. Zimné pneumatiky majú svoje presné špecifiká a ak ich používate počas teplejších mesiacov, tak výrazne znižujete ich životnosť a ich kvalitatívne vlastnosti upadajú. Nie je to ani bezpečné, ani ekonomické.

Zľavová poukážka na expresné prezutie pneumatík

Naši čitatelia môžu využiť aj túto zľavovú poukážku, ktorá im zabezpečí výhodnú zľavu pri prezutí pneumatík. Stačí, ak kliknete na doleuvedený FB príspevok, ktorý uverejnili Autoservis – Pneuservis Horný Čepeň na svojom Facebooku a splníte dve jednoduché pravidlá – začnete odoberať ich facebookový profil a príspevok o zľavovej poukážke budete ďalej zdieľať na svojich profiloch.

Autoservis – Pneuservis Horný Čepeň avizuje expresné prezutie pneumatík na počkanie, čo je skvelá správa pre zaneprázdnených ľudí, ktorí potrebujú svoje auto neustále k dispozícii. Dostanete dobrú kávu a kým si ju vychutnáte, pracovníci sa vám o váš automobil postarajú.

❗️PREZUJTE PNEUMATIKY SO ZĽAVOU❗️Veľa z vás momentálne v tomto období prezúva pneumatiky. My sme si pre vás preto…

Uverejnil používateľ Autoservis & Pneuservis Streda 1. apríla 2020

Pozor na opotrebované letné pneumatiky, bezpečnosť je prvoradá

Treba si dať pozor na stav letných pneumatík, za ktoré idete meniť tie zimné. Dezén pneumatiky (výstupy v pneumatike) je niekedy podceňovanou záležitosťou. Profesionáli odporúčajú nejazdiť s dezénom menším ako 4 mm, pretože brzdná dráha môže byť automaticky až trikrát dlhšia v porovnaní s novou pneumatikou, čo môže byť životu nebezpečné. Keď zistíte, že vaša pneumatika je už naozaj opotrebovaná, oplatí sa investovať do nových pneumatík, s ktorými vám určite pomôžu zamestnanci Autoservisu – Pneuservisu Horný Čepeň.

Nezabúdajte na to, že všetci predajcovia pneumatík majú zo zákona povinnosť odoberať od motoristov staré pneumatiky. Nemusíte si tak lámať hlavu, kam so starými pneumatikami, rovno ich necháte v tomto pneuservise, pretože likvidácia pneumatiky je už započítaná v nákupnej cene. Zaujíma vás, čo sa bude so starými pneumatikami diať? Akonáhle takýto predajca zhromaždí dostatočný počet pneumatík, tak sa odovzdávajú spoločnosti ELTMA, ktorá ich recykluje a zo starých pneumatík sa stáva sekundárna surovina.

Komplexné autoservisné služby s možnosťou zapožičania náhradného vozidla

Autoservis – Pneuservis Horný Čepeň je plne vybavená prevádzka, ktorá poskytuje nielen pneuservisné práce, ale aj komplexné servisné služby pre automobily. Prezutím pneumatík teda jarná údržba nekončí a pri návšteve tohto autoservisu môžete rovno vyriešiť aj základnú jarnú prehliadku automobilu. Či už ide o diagnostiku výkonným diagnostickým nástrojom Texa, kontrolu tesnosti motora, kontrolu bŕzd, výmenu filtrov, oleja, rozvodov alebo prípadnú výmenu stieračov, všetky náročnejšie servisné, ale aj drobné opravy môžete vyriešiť naraz na jednom mieste.

Ak je potrebné servisovať auto viac dní, veľkou výhodou tohto autoservisu je možnosť zapožičania si náhradného vozidla. Portfólio opráv a služieb Autoservisu – Pneuservisu Horný Čepeň je naozaj široké a odporúčame vám sledovať ich spomínanú facebookovú stránku. Ak sa chcete dozvedieť viac, ozvite sa im aj na telefónne číslo 0918 033 592 a zamestnanci vám určite radi odpovedia na vaše otázky.  

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Autoservis – Pneuservis Horný Čepeň.

Zdieľať na Facebooku