10 miest ktoré v Bratislave po presťahovaní musíte navštíviť

Niekto hovorí, že Bratislava je v podstate iba „veľká dedina“, pre niekoho je to však veľkomesto. Odhliadnuc od akýchkoľvek štatistík väčších či menších miest sveta, Bratislava je naše hlavné mesto. Preto poskytuje všetky výhody hlavných miest, komunikácie, školy aj možnosti na bývanie. Sťahovanie Bratislava, čiže sťahovanie do nášho hlavného mesta najčastejšie prebieha za prácou. Mladí ľudia sa tiež mnohokrát sťahujú do Bratislavy za štúdium, ale stáva sa tiež, že tam následne ostanú aj bývať. Sú však ľudia, ktorí nemajú v obľube veľké mestá, preto sa sťahujú z obcí a dedín do iných väčších miest, nie však do Bratislavy. Sťahovanie Banská Bystrica, čiže do Banskej Bystrice, prípadne iných miest Slovenska sa tak tiež deje pomerne často.

Je dobré, ak sa pri sťahovaní rozhodnete osloviť sťahovaciu firmu, vďaka ktorej bude vaše sťahovanie oveľa jednoduchšie. Sťahovacie služby môžu za vás vybaviť balenie, všetky vaše veci vám prehladne zabalia tak, aby sa vám nepoškodili. Samozrejmosťou je, že vám zabezpečia aj ich presun na nové miesto, no a v neposlednom rade vám všetko vynesú tam, kam potrebujete a ak tak budete chcieť, tiež vám všetky vaše veci môžu aj vybaliť. Vďaka tomu ušetríte množstvo času a energie, čo je nesmierne cenné. Ak sa však rozhodnete presťahovať do Bratislavy, určite je tu niekoľko miest, ktoré by ste mali čím skôr po presťahovaní navštíviť. Tu je top 10 miest, ktoré určite nevynechajte:

  1. Sad Janka Kráľa – Sad Janka Kráľa je nepochybne jedným z najkrajších parkov, ktoré v Bratislave nájdete. Nachádza sa hneď vedľa nákupného centra Aupark a nájdete v ňom množstvo krásnych zákutí. Počas teplých mesiacov sa práve tu tiež organizuje množstvo podujatí, ktoré môžete navštíviť.
  2. Nákupné centrum Eurovea – Nie je naším cieľom lákať vás práve na návštevu nákupného centra. Hneď vedľa neho sa však nachádza promenáda, ktorá je ideálnym miestom na oddych na tráve hneď, ako to počasie dovoľuje. Tiež sa môžete usadiť do jednej z reštaurácií alebo kaviarní a vychutnať si obľúbený nápoj.
  3. Hrad Devín – Je jednou z atrakcií, ktoré rozhodne nemôžete vynechať. Je zrúcaninou gotického hradu a je naozaj malebnou atrakciou na brehu rieky Dunaj, ktorú stojí za to navštíviť.
  4. Michalská brána – Je akousi vstupnou bránou do Starého mesta, za ktorou sa vám odhalia čarovné malé uličky starého mesta s množstvom reštaurácií a miest. Poprechádzajte sa týmito miestami, sadnite si do niektorého z bistrier a užívajte si pekný deň.
  5. Bratislavský hrad – Bratislavský hrad ako symbol Bratislavy je jednoznačne atrakcia, spolu s jej okolitými záhradami, ktoré nemôžete vynechať.
  6. Železná studnička – Je to najobľúbenejšia prímestská lokalita pre Bratislavčanov. Má výbornú dostupnosť a skvelé podmienky na množstvo športov, prechádzky alebo oddych.
  7. Slavín – Tento najväčší vojnový pamätník v strednej Európe je jednou z dominánt mesta. Je vysoký 52 metrov a je obľúbeným miestom počas dňa aj počas teplých večerov.
  8. Jedlo v niektorom z miestnych pivovarov – Ako huby po daždi postupne vzniklo v Bratislave množstvo reštaurácií a pivovarov, ktoré ponúkajú vynikajúce jedno aj vlastné varené pivo. Navštívte aspoň jeden z nich.
  9. Trh v Starej Tržnici – Ďalšia atrakcia pre gurmánov – v priestoroch Starej Tržnice, ktorá je mimochodom veľmi pekným miestom, sa pravidelne konajú rôzne tematické trhy, ktoré stojí za to navštíviť.
  10. Kaštieľ v Rusovciach – Rusovce ako mestská časť v Bratislave sú niečo ako dedina v meste. Ich súčasťou je aj tento krásny kaštieľ, ktorý sa oplatí vidieť.
Sex Cam

You must be logged in to post a comment Login